“Έχουμε χάσει λίγο τον μπούσουλα…”

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα του «Μεσημέρι Yes» για την κριτική που δέχθηκε πριν λίγες μέρες από την Βίκυ Καγιά. Η πρώην παίκτρια του GNTM, μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή στις νέες της δηλώσεις για την κριτή του ριάλιτι μόδας του STAR.

Πιο συγκεκριμένα, η Μέγκι Ντρίο ανέφερε πως: «Τις τελευταίες τρεις μέρες δέχομαι ένα είδος επίθεσης από την Βίκυ, δεν ξέρω γιατί, χωρίς όμως καν να έχω έχω αναφερθεί στην ίδια. Οι δηλώσεις της είναι λίγο ειρωνικές προς το δικό μου το πρόσωπο».

«Όταν πάντως άκουσα την δήλωση στην εκπομπή θεώρησα ότι υπήρξε μια ειρωνία εκεί στην ατάκα. Σαν να λέει πως «η Μαρτίνα είναι κάτι ανώτερο, δεν μοιάζει στην Μέγκι, σιγά». Δεν την είχα για τόσο κουτσομπόλα» συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του GNTM. «Την βλέπω να βγαίνει να κάνει δηλώσεις κουτσομπολίστικες, χωρίς καμία ουσία για μένα».

«Έχουμε χάσει λίγο τον μπούσουλα. Δεν πάμε να σχολιάσουμε εμένα σαν πρώην παίκτρια του GNTM, όπου κακά τα ψέματα δεν πέρασα εύκολα και την πορεία μου αλλά το «ουράνιο και το τόξο» και το κατά πόσο μοιάζω στις φετινές παίκτριες του GNTM» πρόσθεσε η Μέγκι Ντρίο.

  Θεοφανία Παπαθωμά για Γρηγόρη Πετράκο: «Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό το ανάθεμα - Αναδημοσίευσε κάποια επίσημα στοιχεία»

«Συγνώμη κιόλας, Βίκυ μου, άμα σε ακούω μία δύο τρεις δεν θα με υπερασπιστώ; Δεν θα πω την γνώμη μου;» αναρωτήθηκε εμφανώς αναστατωμένη η πρώην παίκτρια του GNTM.

«Θα ήθελα να πω στην κυρία Καγιά στην επόμενη συνέντευξη που θα αναφερθεί το όνομα μου να ακούσω ίσως ένα σχόλιο για την πορεία μου» κατέληξε η Μέγκι Ντρίο.

Πηγή