Μην χασετε

Μάρκος Σεφερλής: «Δεν έχω δει πιo κρύα σειρά απo τα Φιλαράκια»

Σειρά που δεν έχει έστω έναν νάνο να του ρίχνεις σφαλιάρες, με τι να γελάσεις; Με το σενάριο;

Τα ‘χει ξεπεράσει η εποχή αυτά. Έτσι είναι.

 

Βλέπεις και στα Φιλαράκια τι γίνεται. Όταν δεν μπορείς να κάνεις τον κόσμο να γελάσει, βάζεις γέλια κονσέρβα. Όταν μπορείς, λες απλά «αχά καλό ε». Και αν δεν πετύχει το πρώτο, βάζεις και λίγη έμφαση και το ξαναλές. «Αχα καλό εεεεεεεεεεεεεεεεε». Ακαταμάχητο.

Advertisements

Τόσες σεζόν, μόνο μια φορά έσκασε το χειλάκι μου, τότε με τον πατέρα του Τσάντλερ που ήταν γκέι. Αυτό μάλιστα, αυτό είναι γνήσια κωμωδία. Αν και μεταξύ μας, λίγα του κάνανε. Εγώ όπου βάζω γκέι στις παραστάσεις μου, τον πατάω κάτω. Πολλή πλάκα. Γέλια ο κόσμος να δείτε.

Και ντομάτες με ξυράφια να έδινα να του πετάνε, θα το έκαναν. Καταπληκτικό κοινό.

Αν και απ’ την άλλη, έτσι όπως έδειχναν τον πατέρα του Τσάντλερ, χτυπούσαν και λίγο τον θεσμό της οικογένειας. Δεν είναι εικόνα πατέρα τώρα αυτή, εξήγησε και ο κύριος Λοβέρδος προχθές στη Βουλή πώς φέρεται ο αληθινός πατέρας. Όποιος ξέρει δυο γράμματα, καταλαβαίνει.

 

Advertisements

Τέλος πάντων, δεν ξέρω, είμαι λίγο μπερδεμένος με όλα αυτά. Αλλά έτσι είναι η υψηλή τέχνη, διχάζει. Θυμηθείτε τι πέρασα κι εγώ με τον Σουλεϊμάρκ τον Μεγαλοπρεπή. Τίποτα, αλλά για θυμηθείτε.

Μη μιλήσουμε και για τα reunion. Άλλη μόδα κι αυτή.

«Γιατί δεν κάνεις κι εσύ κανένα», με ρώτησε προχθές ένας γνωστός μου από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο της ακροδεξιάς.

Εγώ γιατί να κάνω reunion; Το κάνω κάθε χρόνο. Αφού πάντα οι ίδιοι είμαστε στην παράσταση. Πότε χαθήκαμε με τον Καπετάνιο για να ξαναβρεθούμε; Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Είναι αυτοί οι κώδικες που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας, που δεν αντικαθίστανται με τίποτα. Πριν ακόμα τελειώσω την προσβολή μου, ξέρει ποιον αδύναμο θα κοροϊδέψω. Απίστευτο δέσιμο.

Advertisements

Είμαι ο Σκορσέζε και είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μου. Είμαι ο Τιμ Μπάρτον και είναι ο Τζόνι Ντεπ μου. Δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιο δέσιμο. Μου φαίνεται τελικά ότι είμαστε και οι δύο τρελοί για… δέσιμο. Αχα καλό εεεεεεεεεεεεεεεεε.

 

Ή μάλλον… αχαχούχα!

Α, δεν σας άρεσε. Το γέλιο της Τζάνις ήταν καλύτερο, ε;

Αν και τελικά μπορεί και να το δω το reunion γιατί είδα που πάχυνε ο Τζόι και λογικά θα είναι γεμάτο με αστεία για χοντρούς το επεισόδιο.

Εγώ είμαι της άποψης «ας μην πάχαινες. Τώρα που πάχυνες, θα σε ξεφτιλίσω».

Αλλά πάλι τα αυτονόητα μου φαίνεται συζητάμε. Η τηλεόραση φταίει. Ας έδειχνε κάθε μεσημέρι το Κατα Μάρκον Ευαγέλιον επί είκοσι χρόνια όπως τα Φιλαράκια και τώρα θα μιλούσαμε αλλιώς.

Αλλά τον έχουν μάθει στο εύκολο χιούμορ τον Έλληνα. Δυστυχώς.

 

Πηγή: news247

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα