«Δεν καταλαβαίνω τι κάνω λάθος και πάνε όλα στραβά στα αισθηματικά μου … Πέφτω από τη μία λάθος επιλογή στην άλλη, αλλά ακόμα και όταν το άτομο που επιλέξω είναι το σωστό, πάλι σαλάτα γίνονται όλα … ουφφφ ποτέ δεν γίνεται αυτό που θέλω»

Advertisements

Ένα μήνυμά σας, που έχουμε διαβάσει ουκ ολίγες φορές και έφτασε η ώρα να το απαντήσουμε! Μην αναμασάτε τα λάθη ρίχνοντας ευθύνες στον εαυτό σας το τι πήγε στραβά στα αισθηματικά αλλά … αναλάβετε δράση! Εμείς σας έχουμε 5  Ερwτικά Tips που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους ερwτικούς σας στόχους!

Κριός

 1. Μπες περισσότερο στην θέση του άλλου και σκέψου πώς σκέφτεται, πώς αισθάνεται και το τι θέλει, αφήνοντας στην άκρη για λίγο τις εγωιστικές σου τάσεις…
 2. Ενίσχυσε την υπομονή σου … Μην θυμώνεις με το πρώτο εμπόδιο που θα συναντήσεις μπροστά σου!
 3. Μην πέφτεις με τα μούτρα από την αρχή, λόγω του ασυγκράτητου ενθουσιασμού σου. Θυμήσου ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει
 4. Διεκδίκησε με περισσότερο τακτ και διπλωματία τον ερwτικό σου στόχο
 5. Θυμήσου ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ακόμα και αν έχεις φτάσει πολύ κοντά σε έναν ερwτικό σου στόχο, ποτέ δεν μπορείς να έχεις την σιγουριά ότι έχεις την επιτυχία στο τσεπάκι σου!

Ταύρος

 1. Χρησιμοποίησε στο έπακρο τον αισθησιασμό σου και τους ήρεμους τρόπους σου!
 2. Είσαι της άποψης κάλλιο αργά παρά ποτέ, όμως κάποιες στιγμές δεν πρέπει να αφήνεις τον χρόνο ανεκμετάλλευτο χάνοντας ουσιαστικές ευκαιρίες
 3. Φυσικά και ο έρωτας θέλει πείσμα και επιμονή, όμως εσύ μερικές φορές το παρακάνεις …  Θέλεις πραγματικά να πετύχεις αυτό που έχεις βάλει ερwτικό στόχο ή απλά είναι μόνο ένα πείσμα σου;
 4. Μάθε να φεύγεις γρήγορα από καταστάσεις που από την αρχή φαίνονται προβληματικές … όσο και να επιμείνεις δεν θα αλλάξει κάτι
 5. Ανέλαβε περισσότερο δράση, μην επαναπαύεσαι …

Δίδυμος

 1. Αξιοποίησε στο έπακρο τον αυθορμητισμό σου αλλά και το επικοινωνιακό σου χάρισμα.
 2. Μην στέκεσαι στην επιφάνεια των πραγμάτων, μπες περισσότερο στην ουσία!
 3. Θυμήσου ότι όσο καλή και να είναι η θεωρία … πρέπει πάντα να ακολουθείται και η πράξη .. Μην χάνεσαι λοιπόν στα πολλά λόγια που δεν καταλήγουν πουθενά!
 4. Συγκράτησε την κυκλοθυμία σου … Το ξέρεις, το ξέρω και όλοι το γνωρίζουμε ότι αλλάζουν πού γρήγορα οι διαθέσεις σου, όμως καταστάλαξε με περισσότερη σταθερότητα στο τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά από έναν έρωτα!
 5. Επικεντρώσου στο στόχο σου χωρίς να παρεκκλίνεις να διχάζεσαι!

Καρκίνος

 1. Επικεντρώσου στο παρόν, αποφεύγοντας την ανάλωση στο χτες και τον φόβο για το αύριο!
 2. Ακολούθησε το ένστικτό σου!
 3. Το γεγονός ότι κάτι πήγε στραβά στο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι πάντα κάτι θα πηγαίνει στραβά … να το θυμάσαι αυτό
 4. Μην αφήνεις την ανασφάλειά σου να σε κάνει να χάνεις ευκαιρίες
 5. Όσο τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά, τόσο θα απογοητεύεσαι!

Λέων

 1. Δείξε γενναιόδωρα όλες τις θετικές πτυχές του χαρακτήρα σου, περιορίζοντας την υπερβολή!
 2. Μην περιμένεις πάντα να κάνει ο άλλος το πρώτο βήμα …  Ξέρω ότι είσαι ένα περήφανο Λιοντάρι, όμως πολλές φορές πρέπει και εσύ να κυνηγήσεις αυτό που θες και όχι να περιμένεις να έρθει να έρθει μόνο του να σε βρει
 3. Μην προβάλεις μόνο το «εγώ» σου, επικεντρώσου περισσότερο στον στόχο σου
 4. Μην δραματοποιείς τις καταστάσεις όταν τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα περίμενες
 5. Θυμήσου ότι η τακτική του γραμματοσήμου (του φτυσίματος) δεν πιάνει σε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζεις.

Παρθένος

 1. Μην υπεραναλύεις και κριτικάρεις τα πάντα χάνεται η μαγεία
 2. Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου στην στιγμή
 3. Ψάχνοντας να βρεις τα αρνητικά σε κάθε ερwτικό στόχο, χάνεις τα θετικά που είναι πιο ουσιώδη
 4. Όπως βάζεις στόχους για την πρόοδο της εργασίας σου, έτσι μάθε να βάζεις στόχους και για τα ερwτικά σου, γνωρίζοντας ότι και σε αυτό τον τομέα θέλει υπομονή, εργασία, προσπάθεια
 5. Μην φοβάσαι το συναίσθημα …

Ζυγός

 1. Το τρίπτυχο της επιτυχίας των ερwτικών σου στόχων είναι η τσαχπινιά, το ερwτικό ταμπεραμέντο και η γλυκύτητά σου, χρησιμοποίησέ τα στο έπακρο
 2. Μην πηγαίνεις πάντα με τα «νερά» του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει απλά και μόνο από φόβο να μην τον χάσεις … Όλοι μας θέλουμε να έχουμε στο πλευρό μας ανθρώπους που έχουν και το τσαγανό να εκφράσουν μία αντίθετη άποψη, δείχνοντας ότι έχουν προσωπικότητα!
 3. Απέβαλε τον φόβο της μοναξιάς
 4. Μην είσαι αναβλητικός στις αποφάσεις και στην εφαρμογή τους
 5. Διεκδίκησε πιο δυναμικά αυτό που θες και σου αξίζει

Σκορπιός

 1. Τα θέλεις όλα ή τίποτα, ίσως όμως η πορεία της αισθηματικής σου ζωής σου έχει δείξει, ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη , επομένως σιγά – σιγά, με πιο μικρά βήματα σταδιακά μπορείς να κάνεις ότι θες δικό σου!
 2. Το γεγονός ότι πληγώθηκες στο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι που θα συναντήσεις είναι σκάρτοι και θα σου την φέρουν, μάθε να ξεχωρίζεις.
 3. Η καλύτερη εκδίκηση είναι η αδιαφορία … έτσι λοιπόν τις στιγμές που βγαίνει στην επιφάνεια ο κακός σου εαυτός, θυμήσου ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις για κάποιον που σε πλήγωσε, είναι να του γυρίσεις την πλάτη και να πάψει πλέον να σε απασχολεί
 4. Μην είσαι απόλυτος στη σκέψη και στα λόγια τα πράγματα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά από ότι φαντάζεσαι
 5. Μερικές φορές δεν πρέπει να πιέζεις τις καταστάσεις και τους ανθρώπους περισσότερο από ότι πρέπει …

Τοξότης

 1. Όσο πιο δύσκολοι στόχοι, τόσο το καλύτερο λες … όμως βαριέσαι εύκολα χάνοντας το ενδιαφέρον σου! Μήπως χρειάζεται να γίνεις πιο εκλεκτικός;
 2. Ωραία η πρόκληση, η περιπέτεια, το διαφορετικό, το ανόμοιο… ξέρω σε εξιτάρουν, όμως αν το καλοσκεφτείς όλα αυτά είναι μόνο για την εμπειρία …Θα μου πεις την εμπειρία αναζητάς , για αυτήν διψάς… Θα σου πω έχεις δίκιο, όμως αν είσαι από τους Τοξότες που έχεις «χορτάσει» από εμπειρία και θέλεις πλέον να αράξεις, ίσως θα πρέπει να επιλέξεις σε πιο γνώριμα και συμβατά μονοπάτια.
 3. Ενίσχυσε την υπομονή σου εκεί που πρέπει και εκεί που αξίζει … Το ξέρω… είσαι άνθρωπος που φουντώνεις στο πι και φι και πας παρακάτω, ίσως όμως κάποιες στιγμές αξίζει τον κόπο να διαχειρίζεσαι πιο ήρεμα τα ερwτικά σου!
 4. Θυμήσου ότι δεν έχεις πάντα σε όλα δίκιο και ότι δεν είσαι γνώστης των πάντων … Κάθε άνθρωπος έχει την δική του οπτική γωνία, για αυτό προσπάθησε να μπεις περισσότερο στην θέση του άλλου και να καταλάβεις τα ζητούμενά του!
 5. Στον έρωτα  υπάρχουν και δυσκολίες, και εμπόδια, και δάκρυα και στεναχώριες … μην το βάζεις στα πόδια με το πρώτο!

Αιγόκερως

 1. Στον έρωτα δεν μπαίνουν χρονοδιαγράμματα, τα καλύτερα έρχονται την στιγμή που δεν το περιμένεις…
 2. Ακολούθησε αυτό που θες εσύ, χωρίς να δίνεις και τόση σημασία τι θα πουν οι άλλοι
 3. Τα «πρέπει» είναι αγκάθια που ματώνουν τόσο την καρδιά σου, όσο και τη σχέση σου, άφησε τα στην άκρη!
 4. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι κάθε στόχος (ακόμα και στον έρωτα) θέλει κόπο, προσπάθεια και χρόνο … στο τέλος πάντα όμως είσαι ο νικητής, να το θυμάσαι αυτό!
 5. Ποτέ μην λες ποτέ στα αισθηματικά, περιόρισε την απόλυτη ή και εγωιστική στάση και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο!

Υδροχόος

 1. Το ελεύθερο πνεύμα σου και ο αυθορμητισμός σου είναι ο άσσος στο μανίκι σου για να μπορείς να έχεις επιτυχία σε ότι βάλεις στόχο, ακόμα και στον έρωτα!
 2. Έρωτας ή φιλία, φιλία ή έρωτα; Αυτό το δίλημμα συχνά σε απασχολεί, όμως κάποια στιγμή πρέπει να ξεμπερδέψεις το κουβάρι, για να μην πέφτεις σε παγίδες.  Μην ξεχνάς ότι μπορεί να είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο που τον νιώθεις και πολύ φίλο σου, μήπως λοιπόν εσύ ο ίδιος προτιμάς τη «φιλία» γιατί φοβάσαι την δέσμευση; Η απάντηση θα σε βοηθήσει να θέτεις πιο ξεκάθαρους στόχους στα ερwτικά!
 3. Είναι γνωστό ότι ο ενθουσιασμός σου εξανεμίζεται πολύ εύκολα όταν μία σχέση μπαίνει σε μία ρουτίνα … Συχνές εναλλαγές σε μία σχέση θα σε βοηθήσουν να την κρατήσεις πιπεράτη!
 4. Θυμήσου ότι η δική σου στάση και συμπεριφορά είναι απρόβλεπτη, εκρηκτική, ανατρεπτική και δύσκολο να κατανοηθεί από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου … Γίνε πιο ξεκάθαρος!
 5. Σου αρέσει να σπας τα πρέπει, τα όρια και τους κανόνες… Μήπως όμως πολλές φορές κολλάς σε αδιέξοδες ερwτικές ιστορίες γιατί πολύ απλά έχεις το πείσμα να κάνεις την διαφορά;

Ιχθύς

 1. Δεν σκέφτονται και δεν αισθάνονται όλοι οι άνθρωποι σαν εσένα … Προσπάθησε λοιπόν να μην βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα εξιδανικεύοντας καταστάσεις και ανθρώπους!
 2. Ωραία τα όνειρα, αλλά για να τα ζήσεις, θα πρέπει να ξυπνήσεις και να αναλάβεις δράση … Το ξέρω ότι η ερwτική σου ζωή είναι γεμάτη όνειρα αλλά και φαντασιώσεις, μη μου γκρινιάζεις όμως στη συνέχεια ότι δεν γεύτηκες από αυτό που ήθελες, γιατί στην ουσία έχεις την ευθύνη!
 3. Το γοργόν και χάρη έχει λέει μία παλιά λαϊκή παροιμία και ναι, πρέπει να την ακολουθήσεις στα ερwτικά σου γιατί κάποιες στιγμές οι ανασφάλειές σου, στέκονται εμπόδιο και δεν σου επιτρέπουν να πάρεις πρωτοβουλία εδώ και τώρα!
 4. Μην δίνεις όλη σου την ψυχή από την αρχή, ξέρω το έχεις κάνει και την έχεις πατήσει …
 5. Μην αφήνεις την καρδιά, να ξεγελά το μυαλό!

πηγη

Advertisements