Μην χασετε

Μάθετε την αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιο σας (16/12 – 22/12)

Κριός:

Η ρομαντική Αφροδίτη στον Υδροχόο και στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας προσθέτει λάμψη στο βλέμμα σας, φλερτάρετε χωρίς να σκέφτεστε το αύριο. Μη σοκαριστείτε αν δείτε ξαφνικά έναν πλατωνικό φίλο ως εραστή/ερωμένη. Οι καλύτερες σχέσεις συχνά ξεκινούν από μια βαθιά φιλία.
Αν υπάρχει έντονη ∈ρωτική χημεία μεταξύ των δυο σας, μη σκέφτεστε πολύ, δείξτε καθαρά τα συναισθήματά σας. Και επειδή η Αφροδίτη είναι αρμονικός πλανήτης, αν δεν αισθανθείτε πάθος για ένα φίλο ή συνάδελφο, εστιάζεστε στην καλή ποιότητα αυτού του προσώπου και περνάτε χαρούμενες στιγμές. Ή αν είστε σε σχέση, εσείς και ο αγαπημένος σας θα νιώθετε περισσότερο φιλικά μεταξύ σας και ασχολείστε με κοινές δραστηριότητες ή βλέπετε κοινούς φίλους.
Ταύρος:
Η κοινωνική και αρμονική Αφροδίτη στον Υδροχόο και στο δέκατο οίκο σας, της σταδιοδρομίας, σας βοηθά να αποπερατώσετε ένα έργο στην εργασία σας, ίσως ακόμα και να απέχετε από το ∈ρωτικό παιχνίδι. Αυτός ο ευγενικός πλανήτης σας υπενθυμίζει ότι τώρα είναι πιο εύκολο να εστιαστείτε σε αυτόν τον ηγετικό τίτλο στη δουλειά σας, αντλείτε χαρά από την εργασία σας και όχι από την αγάπη.
Είναι εύκολο για το ζώδιό σας να πιαστεί από την εργασία, τα χρήματα και την κοινωνική θέση, αλλά σκεφτείτε λίγο και την προσωπική σας ζωή: Αξίζει πραγματικά όλοι οι στόχοι σας να είναι στραμμένοι στην επαγγελματική σας ζωή και όχι στην επιδίωξη της προσωπικής ευτυχίας σας;
Δίδυμοι:
Η στοργική Αφροδίτη στον Υδροχόο και στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας σάς φέρνει πιο κοντά με κάποιον/α που σας είναι ήδη τόσο οικείος. Ίσως και να νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι σας για κάποιον/α που ζει μακριά σας ή κάποιον/α που μιλάει ξένη γλώσσα. Κάντε κάτι έξω από τα συνηθισμένα, όπως μια ημερήσια εκδρομή σε μια γραφική μικρή πόλη, έτσι για να σπάσει η μονοτονία της ζωής σας.
Ένα μικρό διάλειμμα από τη ρουτίνα της ζωής είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ανανεώσετε τη διάθεσή σας. Είστε ανοιχτό βιβλίο και ελεύθερο πνεύμα από τη φύση σας, και ο πλανήτης της αγάπης σας χαρίζει εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση ότι θα κατακτήσετε όλο τον κόσμο!

Καρκίνος:

Ο … ζωικός μαγνητισμός σας δεν περνά απαρατήρητος καθώς η αισθησιακή Αφροδίτη κινείται στον έντονα συναισθηματικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας. Εάν είστε μόνοι, βγείτε έξω από το καβούκι σας και φλερτάρετε αντί να νιώθετε απογοήτευση σκεπτόμενοι το παρελθόν. Μην παραβλέψετε όμως για αρχή να κρατήσετε κάποια από τα συναισθήματά σας στο σκοτάδι μέχρι να αποκωδικοποιήσετε τα κίνητρα του άλλου προσώπου, είναι προς όφελός σας.
Είστε σε σχέση; Ξεκλειδώστε το θησαυροφυλάκιο των συναισθημάτων σας. Οι εκμυστηρεύσεις σε κάποιον/α που πραγματικά εμπιστεύεστε, μπορεί να δημιουργήσουν μια πολύ βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση μεταξύ σας. Ανοίξτε το δρόμο για μια πιο βαθιά σχέση.
Λέων :
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει μια αισιόδοξη ενέργεια στην ∈ρωτική σας ζωή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βρείτε την αγάπη, να νιώσετε βαθιά συναισθηματική ικανοποίηση με ένα ενδιαφέρον νέο πρόσωπο ή να νιώσετε ∈ρωτικά σκιρτήματα με ένα φίλο σας. Να ξέρετε ότι θα λάμψετε περισσότερο με κάποιον/α που σας συμπληρώνει και είναι εντελώς διαφορετικός από εσάς. Λαμβάνετε εκτίμηση, επαίνους και θαυμασμό, τίποτα δεν κάνει ένα λιοντάρι πιο ευτυχισμένο από ό, τι ένα ειλικρινές κομπλιμέντο!
Είστε σε σχέση; Χρησιμοποιήστε την γλυκύτητα αυτής της διέλευσης της Αφροδίτης για να εμβαθύνετε τη σχέση σας, ίσως ξαναζήσετε αυτές τις αξέχαστες ∈ρωτικές στιγμές ή κάνετε ένα ταξίδι.

Παρθένος:

Αναπνέετε και πάλι καθαρό αέρα, νιώθετε ανακούφιση καθώς η Αφροδίτη στον Υδροχόο κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Βγείτε έξω με τους φίλους σας, πάτε στο γυμναστήριο και κάπου εκεί ίσως συναντήσετε το πάθος. Ακόμα καλύτερα, ενσωματωθείτε σε μια ομάδα ή σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που σας ταιριάζει, η προσφορά σας δεν θα περάσει απαρατήρητη.
Είστε σε σχέση; Μην αφήνετε τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες σας να παρεμποδίζουν να προχωρήσει η σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Σταματήστε να αναλώνεστε με την υπερβολική ανάλυση και την τελειομανία σας και στραφείτε σε κάτι που ανυψώνει το πνεύμα σας. Χαρίστε στον εαυτό σας λίγη ανάπαυλα και ακολουθήστε τις συμβουλές ενός αισιόδοξου και έμπιστου φίλου.

Ζυγός:

Νιώθετε φλογεροί, είστε γενναιόδωροι καθώς η ρομαντική Αφροδίτη στον Υδροχόο κινείται στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας. Γιορτάζετε την αγάπη, νιώθετε ότι είστε πιο αγαπητοί στον κοινωνικό σας περίγυρο, έρχεστε πιο κοντά στην αγάπη σας καθώς τώρα φέρνετε στο μυαλό σας ό, τι σας έχει φέρει κοντά, είστε μαζί! Εάν είστε μόνοι, όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας, απολαμβάνετε επάξια την προσοχή.
Μπορεί όμως να χρειαστεί να μετριάσετε τον εγωισμό σας προκειμένου να σας ακούσουν οι άλλοι και να σας αποδεχτούν. Κάντε λίγο πίσω και πλησιάστε αυτόν/ήν που σας ενδιαφέρει, πρώτα φιλικά, διαφορετικά οι προσπάθειές σας να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας θα αποβούν άκαρπες.

Σκορπιός:

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, ανοίγει την καρδιά σας ακόμα περισσότερο. Έχετε μια φιλική αλλά και ευαίσθητη διάθεση, θέλετε να περιποιηθείτε τον αγαπημένο σας και να τον … χαλάσετε κάπως με πολλές εκπλήξεις. Τι θα λέγατε για ένα βραδινό γεύμα επιδεικνύοντας τις μαγειρικές σας ικανότητες; Ή να καλέσετε μερικούς φίλους στο σπίτι σας και να διασκεδάσετε όλοι μαζί;
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καλό φαγητό και καλή παρέα. Αν αποφασίσετε να βγείτε έξω με την αγάπη σας, κάντε το αλλά φροντίστε να γυρίσετε στο σπίτι σας νωρίς. Προτιμήστε να μείνετε με τον αγαπημένο σας στο σπίτι. Αυτό όχι μόνο θα αποβάλει το άγχος σας αλλά θα αναβιώσει το πάθος σας.
Τοξότης:

Η χαρούμενη διάθεσή σας φωτίζεται, γίνεστε επικοινωνιακοί και κοινωνικοί χάρη στην Αφροδίτη στον Υδροχόο και στον εκφραστικό τρίτο οίκο σας. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να εκφέρετε τη γνώμη σας εισπράττοντας θετικά σχόλια και διαχυτικούς επαίνους. Φλερτάρετε στο Facebook και μιλήστε σε φίλους φίλων, δεν θα είστε σε θέση να αντισταθείτε σε μια συζήτηση που διεγείρει το μυαλό σας.

Advertisements

Απολαύστε τη διασκέδαση και τις παιχνιδιάρικες ∈ρωτικές στιγμές αλλά μη μιλήσετε για το «αύριο» όταν δεν είστε σίγουροι για το «σήμερα»! Επισήμανση: Μην προσπαθείτε να αποφύγετε τις απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις κάνοντας  πνευματώδη πειράγματα, μιλήστε άμεσα και με ειλικρίνεια.

Αιγόκερως:

Αν τα οικονομικά είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σας, τώρα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, πληρώνονται όλοι σας οι λογαριασμοί, ίσως ακόμα λάβετε την οικονομική συνδρομή ενός φίλου. Μόνο φροντίστε να είστε πρακτικοί στις αγορές σας, διότι η Αφροδίτη αγαπά την πολυτέλεια και μπορεί να σας βάλει στον πειρασμό να ξοδέψετε για ακριβά αγαθά προκειμένου να κάνετε φιγούρα.

Ίσως μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, ίσως όχι όμως. Εσείς μόνο ξέρετε. Αντί να πετάτε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας αυθόρμητα για να σαγηνεύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και κάνοντας φιγούρα, χρησιμοποιήστε τα προς δικό σας όφελος.

Υδροχόος:

Δείξτε πρώτα αγάπη στον εαυτό σας. Σας αξίζει! Η ειρηνική και στοργική Αφροδίτη στον Υδροχόο σάς προικίζει με λάμψη και γοητεία τονίζοντας τη φιλική και φιλελεύθερη πλευρά σας. Εάν περιμένατε καιρό ένα σημάδι από το σύμπαν για να αλλάξει η ζωή σας, έχετε τώρα το πράσινο φως για να γεμίσει η ζωή σας με ανθρώπους και δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά.
Είστε σε σχέση; Αν έχετε πρόβλημα να συνδεθείτε σε βάθος στη σχέση σας λόγω της ανάγκης σας για ελευθερία, κάντε σαφή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει την ανάγκη σας για προσωπικό χρόνο και χώρο. Επισήμανση: Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας προς το σύντροφό σας και τους στενότερους φίλους σας και λιγότερο προς τους απλούς γνωστούς. Από εκεί και πέρα, όλα θα τακτοποιηθούν!

Ιχθύς:

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας τονίζει τα μπερδεμένα συναισθήματά σας, δυστυχώς τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Έντονα συναισθήματα αναδεύονται κάτω από την επιφάνεια για κάποιον/α που σας πλήγωσε στο παρελθόν. Εάν αισθάνεστε κολλημένοι και δεν μπορείτε να κινηθείτε προς τα εμπρός, ίσως χρειαστεί να συγχωρήσετε κάποιον/α, απελευθερώνοντας μια παλιά  μνησικακία.
Κρατώντας πικρία μέσα σας μπορεί να σας δώσει μια ψευδή ικανοποίηση και αίσθηση δύναμης, αλλά αυτό πραγματικά σας εξυπηρετεί; Κάντε  ένα μικρό πείραμα: Προσπαθήστε να απελευθερωθείτε από το παρελθόν και δείτε αν είστε σε θέση να κάνετε ένα άλμα προς το μέλλον. Είναι απολύτως σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε.
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα