Δεν είναι μόνο το χρώμα – ο τρόπος που εφαρμόζεις το ρουζ επηρεάζει το πόσο νέα φαίνεσαι.

Advertisements

Ανεξάρτητα από την εποχή και το είδος του μακιγιάζ που προτιμάς, το ρουζ θεωρείται μέσα στο top 5 των καλλυντικών που έχει κάθε γυναίκα στο νεσεσέρ της.

Δίνει ένα φυσικό αναψοκοκκίνισμα στα μάγουλα και μία υγιή λάμψη σαν να γύρισες μόλις από μία μεγάλη βόλτα στην εξοχή. Ήξερες όμως, πως η στρατηγική τοποθέτησή του στο πρόσωπό σου μπορεί να δώσει ένα άμεσο εφέ lifting, κάνοντάς το να δείχνει πιο ανανεωμένο και νεανικό;

Κι αν νόμιζες πως η σωστή εφαρμογή ξεκινά από τη στιγμή που θα το απλώσεις στα μάγουλά σου, κάνεις λάθος. Όπως αναφέρει η makeup artist Bobbi Brown, η σωστή προετοιμασία ξεκινά με τη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας. Αυτό είναι εξάλλου το μυστικό για να πετύχεις μία υγιή λάμψη εκ των έσω. Ακολουθεί το foundation- εκτός κι αν έχεις χρησιμοποιήσει BB/CC cream- και στη συνέχεια το ρουζ.

Διάλεξε αυτή την απόχρωση ρουζ που είναι κοντά στη φυσική απόχρωση των δικών σου ζυγωματικών και άρχισε να την απλώνεις με τον παρακάτω τρόπο. Ξεκίνα από τα μήλα και συνέχισε «τραβώντας» το χρώμα προς τα έξω, aka ζυγωματικά και τη γραμμή των μαλλιών σου. Ολοκλήρωσε το look σου, απλώνοντας ένα ρουζ σε μία πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση με το πινέλο ακριβώς στο κέντρο των μήλων σου.

Advertisements

πηγή

Advertisements