Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του “Πρωινού“, προβλήθηκε μια συνέντευξη του Αριστομένη Γιαννόπουλου που, μεταξύ άλλων, αναφερόταν στην πρώην σύζυγό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να τους δείξουν δύο φωτογραφίες, μία από το πώς ήταν πριν από τις πλαστικές και μία από το πώς είναι τώρα.

 

Όταν, λοιπόν, αντίκρισε τη μεγάλη διαφορά στην εξωτερική εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, δε δίστασε να το δηλώσει δημοσίως, με τη Φαίη Σκορδά να προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε έκπληκτος με την αλλαγή της Αλεξάνδρας Παπαναγιώταρου, ενώ η Φαίη Σκορδά υποστήριξε ότι δε γίνεται να τη συγκρίνουμε με μια φωτογραφία που έχει τραβηχτεί στο λύκειο.

 

Advertisements

“Έχετε την Αλεξάνδρα πριν από τις πλαστικές που έχει κάνει, γιατί το λένε μόνοι τους οι άνθρωποι, να δούμε δηλαδή πώς την έχει αλλάξει;”, είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας. Όταν οι φωτογραφίες του πριν και του μετά βγήκαν στον αέρα, ο παρουσιαστής πρόσθεσε: “Είναι άλλη γυναίκα, τι εννοείς δεν την έχει αλλάξει; Την έχει αλλάξει τελείως! Έχει καμία σχέση η γυναίκα δεξιά με τη γυναίκα αριστερά; Δεν έχει κάνει 100 πράγματα; Φαίη, είπαμε να στηρίζεις τις γυναίκες αλλά αυτό που κάνεις τώρα είναι προκλητικό… Η γυναίκα μόνη της το λέει, είναι άλλη γυναίκα”.

 

πηγη

Advertisements
Advertisements