Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς το πρωί της Δευτέρας με αφορμή τη συμμετοχή στο «Κλουβί με τις τρελές» αλλά και τα εβδομαδιαία Gala του «My Style Rocks». Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα στην απρόσμενη οικειοθελή αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και όσα δήλωσε μετά για το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καταρχήν στο τρέιλερ που είδα για το The 2night Show η Ευρυδίκη ήταν ντυμένη σαν την Έφη Σαρρή, την παλιά όμως όχι την καινούργια! Θα μπορούσε να κάνει τον μίμο της Έφης Σαρρή, να γυρίσει με ένα σουξέ και μπορεί να είχε περισσότερο. Αυτά που λέει, είναι ανακρίβειες. Λυπάμαι για εκείνη!

«Την κανακεύσαμε πολύ και, μην ξεχνάει ο κόσμος ότι αυτό το κορίτσι είχε περάσει κάποια πολύ μεγάλη αρρώστια, την αγκαλιάσαμε, την αγαπήσαμε και δεχθήκαμε και τα σχόλια της πολλές φορές και τις τρελίτσες της και τις δήθεν λιποθυμίες της. Αυτό δεν είναι καλό. Ευρυδίκη μου, ποιος θα σε πάρει σε μια δουλειά όταν βρίζεις όλο τον κόσμο έτσι;» πρόσθεσε, με απορία, ο Λάκης Γαβαλάς.

  Αριάδνη Γερασιμίδου: Η επί επτά μήνες λάθος διάγνωση του γιατρού είχε ως αποτέλεσμα ο καρκίνος να κάνει μεταστάσεις.

Όσον αφορά στην συσχέτιση που έκανε πρόσφατα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου του My Style Rocks με το Big Brother, ο Λάκης Γαβαλάς ήταν αποστομωτικός: «Και το Big Brother δίνει ψωμί σε πάρα πολύ κόσμο, άρα αν το δούμε εμπορικά είναι ένα κομμάτι το οποίο υφίσταται. Μετά την Ευρυδίκη, σε λίγο καιρό που θα το δείτε κιόλας, υπάρχει μια φοβερή ηρεμία στο πλατό και υπάρχει μια φοβερή σύμπνοια ανάμεσα στην επιτροπή και τις παίκτριες».

Παράλληλα, ο Λάκης Γαβαλάς εξέφρασε την άποψη του για την τρυφερή εξομολόγηση που έκανε ο Θέμης Κανέλλος στο Big Brother

Πηγή