“Μερικές φορές που ένιωσα ότι με αδίκησαν ή που λες γιατί το λες αυτό αφού κι εγώ ήμουν εκεί” δήλωσε ο Κώστας Κόκλας.

Advertisements

Στο The2Night Show ήταν καλεσμένος ο Κώστας Κόκλας και μίλησε μεταξύ άλλων για το πως του έχουν φερθεί τα media όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ηθοποιός δήλωσε: «Κοίταξε να δεις κι η δουλειά των δημοσιογράφων δεν είναι εύκολη γιατί κι αυτοί πιέζονται για να γράψουν. Γενικά δεν έχω παράπονο, μου έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά. Μερικές φορές που ένιωσα ότι με αδίκησαν ή που λες γιατί το λες αυτό αφού κι εγώ ήμουν εκεί. Από την άλλη λέω υπάρχουν κομμάτια που είναι για όλους. Δεν θέλω να βγάζει μεροκάματο ο άλλος στην προσωπική μου ζωή, όπως κι εγώ δεν θα έβγαζα στο πρόβλημα και στην προσωπική ζωή κάποιου. Να τον σατιρίσω για κάτι τέτοιο.

 

Ένας χωρισμός, μία απώλεια ή μια αποτυχία που έχει κάποιο κόστος. Δηλαδή πρέπει να βγάλεις εκεί μεροκάματο ρε παιδί μου; Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί γιατί είχε ξεφύγει παλιότερα και στα περιοδικά και τηλεοπτικά. Υπήρξε ένας κανιβαλισμός και πολλοί έλεγαν που να τρέχω να κάνω μήνυση.

  H Ευγενία Δημητροπούλου έγινε μαμά – Υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε

Έχω στενοχωρηθεί με ανθρώπους κι είπα είναι ανάγκη να γράψεις κάτι τέτοιο; Γιατί; Τι παραπάνω κόψαμε σε φύλλα και πουλήσαμε; Σε τι βοήθησε;»

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements