Οι τσίχλες μπορεί να είναι καλές για να σε απασχολούν λίγο από τη συνεχόμενη λιγούρα που νιώθεις, αλλά και να φροντίζουν για μια δροσερή αναπνοή, όταν όμως από λάθος κολλήσουν σε ρούχα μαλλιά ή έπιπλα, τα πράγματα είναι δύσκολα, πολύ δύσκολα. Και τι μπορείς να κάνεις λοιπόν, εάν κόλλησε τσίχλα στον καναπέ σου και δε το είχες παρατηρήσει εδώ και μέρες;

Advertisements

Αρχικά θέλουμε να μην πανικοβάλλεσαι γιατί μπορείς να την αφαιρέσεις άμεσα και γρήγορα με έναν πολύ εύκολο τρόπο, όσες μέρες κι αν βρίσκεται εκεί κολλημένη. Σίγουρα το χρονικό διάστημα παίζει σημαντικό ρόλο, όμως μην ανησυχείς.

Να λοιπόν τι πρέπει να κάνεις: πάρε μερικά παγάκια και τύλιξέ τα σε μία πετσέτα. Βάλε την πετσέτα πάνω από την τσίχλα για να παγώσει και περίμενε μερικά λεπτά. Έχε μαζί σου και άλλα παγάκια σε περίπτωση που αυτά λιώσουν προτού η τσίχλα παγώσει τελείως. Στη συνέχεια με ένα κοφτερό μαχαίρι, προσπάθησε να την ξύσεις, μέχρι να ξεκολλήσει.

Μόλις την αφαιρέσεις τελείως, μάζεψε την περιττή υγρασία που δημιουργήθηκε από τα παγάκια στον καναπέ με ένα στεγνό πανί.

Πηγή

Advertisements