Μην χασετε

Κωστόπουλος: «Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά η μεγάλη έλλειψη τους φέρνει την απελπισία»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για την έλλειψη χρημάτων και αποκάλυψε τι θα έκανε διαφορετικά αν γύριζε τον χρόνο πίσω.

Advertisements

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;

Σόλο κλαρίνο. Υπήρξαν κάποιες σχέσεις. Θα σου πω κάτι: Το μεγαλύτερο ελάττωμα μου είναι το «σύνδρομο του Ιησού». Οτι μπορώ να σώσω τον κόσμο, τους ανθρώπους γύρω μου. Και δεν το συνδέω με τις σχέσεις που σου προανέφερα. Αυτό, λοιπόν, είναι μεγάλη βλακεία. Πρέπει να κρατάς ενέργεια. Και σε μένα επιβάλλεται, έχω και τρία παιδιά. «Σχέση» μου, λοιπόν, τώρα είναι η εκπομπή.

Αναφέρθηκε, ακόμη, στην προσωπική του ζωή, στα παιδιά και και την κοινωνία του σήμερα.

Εχεις δηλώσει πως δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτείς. Ομως μια συγκατοίκηση υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα την έβλεπες θετικά;

Δεν είμαι μοναχικός τύπος. Μετά τον γάμο μου μου λείπει η παρέα μιας γυναίκας. Το κορίτσια μου είναι μακριά, με τον πιτσιρικά είμαστε βέβαια συνέχεια μαζί, αλλά και αυτός σε αυτήν την ηλικία θέλει να είναι με τους κολλητούς του. Περνάμε, βέβαια, πολλές ώρες και πολύ ωραία μαζί.

Για τις κόρες σου είχες πει το 2017 «δεν θέλω να γυρίσουν πίσω σε αυτήν την Ελλάδα που δεν δίνει ούτε προοπτική ούτε όραμα. Βέβαια είναι μια σκληρή κοινωνία η αμερικανική, αλλά αναγνωρίζει όποιον είναι καλός». Το ίδιο πιστεύεις και σήμερα;

Ναι. Και να ξέρεις ότι από το 2000 το ήθελα για μένα αυτό. θα πω,κάτι για πρώτη φορά. Τότε είχα πάει μαζί με τον Αντώνη Λυμπέρη, που είδαμε ανταγωνιστικούς ομίλους, να κάνουμε μαζί συνεταιρικά περιοδικό στην Αμερική. Είχαμε βρει επενδυτές. Ομως, στην πορεία δίστασα Κακώς. Τα παιδιά τα πήγαινα από μικρά στην Αμερική. Δεν μου ήρθε μέσα στην κρίση. Είναι πολύ σκληρή η κοινωνία εκεί. Εάν αποτύχεις γίνεσαι παρίας της κοινωνίας. Εάν όμως πετύχεις, σε ανταμείβουν. Στην Ελλάδα συμβαίνει το ανάποδο. Και η κρίση το γιγάντω-σε όλο αυτό. Χάρηκα, λοιπόν, πάρα πολύ που η κόρη μου πρόσφατα όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο απάντησε «δεν θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα».

Υπάρχει πολύ μίσος στην κοινωνία;

Advertisements

Ναι, και το έχει φέρει η κρίση. Υπάρχει επίσης και έκπτωση ηθών. Βλέπω κορίτσια να στρέφονται σε καταστάσεις τεράστιας ευκολίας.
Ο Μάξιμος μεγαλώνει. Σου έχει εκφράσει κάποια επιθυμία με το τι θέλει να ασχοληθεί; Οχι. Αλλά του αρέσει πολύ ο κινηματογράφος. Μάλιστα ταινίες που δεν είναι για παιδιά. Του αρέσει ο Ταραντίνο.

Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω, τι θα άλλαζες;

Θα είχα κρατήσει κάποια χρήματα για τον εαυτό μου. Αυτό. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά η μεγάλη έλλειψη τους φέρνει την απελπισία.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα