Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για τη μητρότητα, την οικογένεια και τον γάμο που στο παρελθόν είχε σκεφτεί!

Advertisements

 

Η ίδια δήλωσε στο People Magazine:

«Δεν βάζω ποτέ ταμπέλες. Μπορεί μια γυναίκα να αισθανθεί την ανάγκη να κάνει οικογένεια σε μικρή ηλικία. Σε εμένα, για παράδειγμα, σε ηλικία 20 ετών είχε περάσει από το μυαλό μου η επιθυμία να παντρευτώ. Μου το είχε βγάλει ο άνθρωπος με τον οποίο ήμουν μαζί τότε. Εκ των υστέρων, βέβαια, κατάλαβα πως ήμουν αρκετά παρορμητική στα συναισθήματά μου και ευτυχώς που δεν προχώρησα.

 

Advertisements

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά τα πράγματα. Η ζωή είναι από μόνη της σοφή και σου δείχνει το δρόμο. Το ότι είμαι 31 δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να με αγχώσει. Μου αρέσει η εννοια της οικογένειας, διότι προέρχομαι από μια δεμένη οικογένεια, που είναι για εμένα πρότυπο.

Θα ήθελα κάποια στιγμή ο Θεός να με αξιώσει να κάνω τα δικά μου παιδιά. Την αξία της οικογένειάς μου την αντιλήφθηκα βαθιά την περίοδο που ήμουν στο survivor, όταν δεν μπορούσα να επικοινωνώ μαζί τους και να τους βλέπω. Εκεί εκτίμησα ακόμα περισσότερο τη σημασία που έχουν για εμένα οι δικοί μου άνθρωποι.

 

Οι γονείς και η αδερφή μου είναι οι φύλακες-άγγελοι μου. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ πως είναι το στήριγμά μου σε όλα. Χαίρομαι πολύ που έχω μια οικογένεια που δεν έχει αποτελέσει τροχοπέδη στις αποφάσεις μου. Όταν θα τους ανακοινώσω κάτι, έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη σε εμένα και στην κρίση μου, οπότε δεν θα αγχωθούν. Απεναντίας, μου δείχνουν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους.

Εννοείται πως δεν δίνουν ποτέ καμία σημασία σε δημοσιεύματα που ενίοτε κυκλοφορούν, διότι γνωρίζουν την αλήθεια για εμένα. Ξέρουν την υπευθυνότητά μου και τον τρόπο που αντιμετωπίζω τα πράγματα και τις καταστάσεις. Ήταν πάντα δίπλα μου με διακριτικότητα και στις σχέσεις μου, αλλά και στη δουλειά μου. το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να είμαι «ευτυχισμένη».

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements