Η Σελήνη μέχρι και το απόγευμα θα βρίσκεται στην Παρθένο, βγάζοντας από το μυαλό μας κάθε σκέψη για άραγμα και ξεκούραση, καθώς θα είμαστε πνιγμένοι από δουλειές και δε θα προλαβαίνουμε να σταθούμε στιγμή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τρέχουμε να εξυπηρετήσουμε κάποιο δικό μας άνθρωπο ή ζώα και φυτά να χρειαστούν τη φροντίδα μας.

Επιπλέον, η ευεξία, η καλή υγεία και ο υγιεινός τρόπος ζωής θα μας απασχολήσουν αρκετά και ίσως βάλουμε στα πλάνα μας να μπούμε άμεσα σε ένα πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης. Με το πέρασμά της στον Ζυγό, το κλίμα αλλάζει τελείως το ίδιο κι η διάθεσή μας! Γινόμαστε εξωστρεφείς, κοινωνικοί και θέλουμε να δούμε κόσμο, γι’ αυτό κάτι θα κανονίσουμε για το βράδυ.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Παρθένοι και Ζυγοί θα έχετε τις ευκαιρίες σας να πρωταγωνιστήσετε και να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Έχετε άλλωστε και την… σύμφωνη γνώμη του κοινού!

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, πολλές είναι οι δουλειές και οι υποχρεώσεις σας και αγχώνεστε, ωστόσο, για τη δική σας ψυχική ηρεμία, πρέπει να βάλετε προτεραιότητες. Μην ανησυχείτε, όλα θα γίνουν.

Λέοντες και Υδροχόοι, προέχουν οι πρακτικές σας ανάγκες κι όσο πιο σύντομα τις καλύψετε, τόσο πιο ατάραχα θα απολαύσετε τις προσωπικές σας στιγμές με τα αγαπημένα σας άτομα.

Πηγή