Κυριακή 26/01: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να τετραγωνίζεται με τον Άρη στον Τοξότη, τα συναισθήματά μας θα φουντώσουν, οι έντονες επιθυμίες θα μας κυριεύσουν και όλα μπορούν να βγουν εκτός ελέγχου, μέσα σε μια στιγμή. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο δεν αποκλείεται να ενδώσουμε σε έναν πειρασμό, αφού η σ∈ξουαλικότητα θα κτυπήσει κόκκινο, όμως το ίδιο πιθανό είναι ένα πάθος μας να είναι και μεγάλο λάθος.

Η ψυχραιμία και η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητη σε όσους κι όσες είναι σε σχέση, αν δε θέλουν να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Επιπλέον, δεν αποκλείονται ανταγωνισμοί, ζήλιες, εντάσεις, τσακωμοί, που αν πάρουν μεγάλες διαστάσεις, θα οδηγήσουν σε επεισοδιακό χωρισμό. 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ιχθύες, Τοξότες, Δίδυμοι και Παρθένοι, η μέρα σας βάφεται με έντονα χρώματα, καθώς διεκδικήσεις, ανταγωνισμοί και προκλήσεις θα δοκιμάσουν τα όριά σας. Βαστάτε και μην υποχωρήσετε, παρά τις πιέσεις γιατί λίγο να χαλαρώσετε, θα βρεθείτε με την πλάτη στον τοίχο.

  Αυτά είναι τα 4 ζώδια που συνήθως έχουν «διπλή» ζωή

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι σκεφτείτε λίγο και το αύριο, τόσο σας εpωτικά, όσο και τα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές και σπατάλες παντός είδους. Αν κρατήσετε τα λουριά και κάνετε παιχνίδι, θα βγείτε κερδισμένοι. 

Πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου