Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και στην Τζορτζέλα Κόσιαβα, παραχώρησε συνέντευξη η Κρίστι Κρανά, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Ειρήνη Καζαριάν αλλά και την… διεθνή καριέρα της Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ορισμένες φορές μ’ αρέσει η κριτική που κάνουνε στο GNTM. Δεν πρέπει να με ξέρουν όλοι. Και εγώ δεν ήξερα την Ζενεβιέβ αλλά…», ανέφερε, δικαιολογώντας τον Δημήτρη Σκουλό που ανέφερε πρόσφατα ότι δεν την γνωρίζει.

«Συγνώμη, είναι η Ειρήνη Καζαριάν το next top model;» αναρωτήθηκε η Κρίστι Κρανά. «Δεν είναι. Δεν μου λέει κάτι. Δεν μου αρέσει και θέλω να λέω την αλήθεια. Η δεύτερη ήταν καλύτερη. Πως θα ερμηνεύσεις έναν ρόλο όταν έχεις άγνοια», σχολίασε επίσης για την επιλογή της Ειρήνης Καζαριάν να βρεθεί στην παράσταση που συζητήθηκε στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Όσον αφορά την παρουσία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η Κρίστι Κρανά δήλωσε: «Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν την ήξερα, όπως πολλοί άλλοι και την μάθαμε στο παιχνίδι. Διεθνή καριέρα δεν θα μπορούσε να έχει κάνει, μόνο η Έλενα Κουντουρά έχει κάνει για να λέμε αλήθειες».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Η Κωνσταντίνα μου… Τι τραβάει και αυτό το κορίτσι… Από ότι έχω ακούσει θα είναι εκτός τηλεόρασης αυτή τη χρονιά».

Πηγή