Ο Αλέξης Κούγιας το πρωί της Τετάρτης (06/03) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο περιστατικό που διαδραματήστηκε με τον Λάκη Λαζόπουλο τις προηγούμενες ημέρες στο Κέντρο Αθηνών.

 

Αναφερόμενος στον Λάκη Λαζόπουλο είπε αρχικά: “Ένα πράγμα θα πω. Και νομίζω ότι αυτό θα εκφράσει όλους τους μέσους ανθρώπους. Πείτε ότι έχετε ένα γιο 16 έως 20 χρονών. Και σας λέει ο Λαζόπουλος “να τον πάρω τρεις μέρες εκδρομή μαζί να πάμε;”. Θα τον αφήσετε; Αυτό δείχνει την ποιότητα του ανθρώπου που κατέστρεψε πολιτικούς, δημοσιογράφους, ηθοποιούς, επιστήμονες”.

 

Στη συνέχεια, μιλώντας για το περιστατικό επίθεσης που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, τόνισε: “Δεν έγινε καμία αυτοδικία. Υπάρχουν κάμερες στο μαγαζί, υπάρχουν μάρτυρες. Δεν είμαι ο άνθρωπος που έχω πάει στην δικαιοσύνη για οτιδήποτε με αφορά. Προτιμώ την απευθείας συζήτηση. Με έλεγε κοντό και γελοίο που δεν είμαι.

Ο άνθρωπος αυτός φθονεί οποιονδήποτε είναι διακεκριμένος. Δεν τον έχω χτυπήσει ποτέ. Τι να χτυπήσεις από αυτόν; Είναι υποτιμητικό να τον χτυπήσεις. Το τωρινό ήταν μόνο φραστικό επεισόδιο. Το δημιούργησε αυτό για να διαφημίσει την εκπομπή του την καινούρια”!

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Πηγή