Κουδουνάρης κατά Ευρυδίκης στο My Style Rocks – «Είσαι λίγο ψεύτικη και αυτό δεν είναι ωραίο»

«Δεν μου αρέσει τίποτα ψεύτικο».

Φοιτήτρια Θεολογίας έγινε σήμερα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τις ανάγκες του κόνσεπτ της στο My Style Rocks, όμως, αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος το χαρακτήρισε ψεύτικο και της εξήγησε το λόγο.

«Να σου πω κάτι, αυτό το “φοιτήτρια θεολογίας” μου κάνει λίγο ειρωνικό, αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου. Ένα κορίτσι με το δικό σου στήθος δεν μπορεί να βάλει αυτό το πουκάμισο γιατί δεν σου πάει καθόλου. Αυτά τα πουκάμισα είναι για πιο μικρά στήθη γενικότερα γιατί αλλοιώνεται όλη η εικόνα, δεν κολακεύει τη σιλουέτα σου. Το χρώμα σου πάει, μου αρέσει ο συνδυασμός με αυτό το τζάκετ, έκανες ωραία επιλογή κομματιών. Τα παπούτσια δεν μου αρέσουν καθόλου, είναι κάτι ταλαιπωρημένες μπότες, σαν να κλαίνε. Και η τσάντα δεν πάει καθόλου.

  Στράτος Τζώρτζογλου: Εισέβαλε στο Πρωινό και ξεγυμνώθηκε - Πήρε αγκαλιά στα χέρια του την Φαίη Σκορδά

Εάν φόραγες αυτό το πουκάμισο με αυτό το τζάκετ κι ένα ωραίο δερμάτινο σορτς και αυτό το καλσόν και αθλητικά, θα έβλεπα την Ευρυδίκη ντυμένη, πολύ ωραία! Τώρα το έχεις πάει στο άλλο άκρο, θέλω οπωσδήποτε να είμαι θεούσα μπας και φτιάξω λίγο και σας ξεγελάσω. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, δεν είσαι εσύ, είναι πολύ ξένο, δεν είναι πειραματισμός αυτό. Είναι ότι με το ζόρι κάτι θέλω να κάνω… Να αναιρέσω αυτά που έλεγα την προηγούμενη εβδομάδα;

Δεν είσαι λίγο διαφορετική, είσαι λίγο ψεύτικη. Κατάλαβες; Και αυτό δεν είναι ωραίο γιατί δεν είναι η Ευρυδίκη που πειραματίζεται, είναι η Ευρυδίκη που παίζει ρόλους. Δεν μου αρέσει τίποτα ψεύτικο. Άμα θες να είσαι φοιτήτρια θεολογίας, ντυμένη έτσι στην ηλικία σου, τι να σου πω, υπάρχει θέμα», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης και της έβαλε 1.

Πηγή

Gossip | Δες εδώ όλα τα τελευταία gossip νέα της ελληνικής τηλεόρασης