Η Κατερίνα Στικούδη  παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο περιοδικό  People.  Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σέξι εικόνα που έχει στις εμφανίσεις της, τονίζοντας πως στο σπίτι της είναι εντελώς διαφορετική.

Advertisements

 

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της:

Ξέρεις τι γίνεται με σένα; Έχεις την εικόνα της σ∈ξι και δυναμικής της υπερδραστήριας και…

«Με δυο λόγια, της τρελής»

 

Και ξαφνικά μου λες ότι είσαι με τον ίδιο άντρα από τα 23 σου και ότι δεν θα ήθελες να ζήσεις ούτε μία ώρα ως εργένισσα. Ακούγεται περίεργο.

Advertisements

«Σας έχω μπερδέψει, ε; Σκέψου να ήμουν μόνιμα στο άλλο άκρο, σ’ αυτή την τσίτα που περιγράφεις. Τώρα θα είχα σίγουρα τρελαθεί. Ενώ εγώ ξέρεις τι κάνω; Γυρίζω ύστερα απ’ όλα αυτά στο σπιτάκι μου έναν υπέροχο χώρο που τον έχω διαμορφώσει όπως ήθελα, βάζω τα παντοφλάκια μου, παίρνω αγκαλιά τη γάτα μου, τη Χνούδη, κοιτάω στα μάτια τον άνθρωπο μου και είμαι ευτυχισμένη.

  Ξεσπά η Μαριάννα Τουμασάτου: «Σε λίγο δεν θα υπάρχει γυναίκα να γεννήσει τα παιδιά σας»

Τα έχω ξεχωρίσει μέσα μου. Το πρώτο που περιέγραψες γίνεται για τη δουλειά. Θα βάλω ένα κορμάκι, κάτι επιτηδευμένα σέξι, για να εξυπηρετήσω ένα project που έχουμε αποφασίσει με την ομάδα μου. Αλλά μέσα στο σπίτι, τον Βαγγέλη, το γατί και τα παντοφλάκια μου. Είναι ζητούμενο η ισορροπία. Να χαλαρώνω, να ηρεμώ, να βγαίνω έξω από όλο αυτό και να ξεκουράζομαι. Και το έχω πετύχει. Έχω τη ζωή που πάντα ήθελα».

 

Τη βγάζεις πράγματι αυτή την ηρεμία που μου λες. Όση ώρα μιλάμε έχεις ένα πλατύ χαμόγελο.

«Το χαμόγελο αφοπλίζει. Θα σου πω κάτι που μου συνέβη προχθές. Βγήκα έξω άβαφη, χωρίς μεϊκάπ και με μαύρους κύκλους. Σε πληροφορώ ότι με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν «Τι όμορφη πού είσαι!». Ξέρεις γιατί; Γιατί χαμογελούσα. Γιατί πρώτα εγώ δεν παρατήρησα στον καθρέφτη αυτό το μικρό σπυράκι που μπορεί παλιά να μου χαλούσε τη διάθεση. Και έτσι δεν το είδαν και οι υπόλοιποι».

  Ελένη Μενεγάκη για Δέσποινα Βανδή: «Είναι ωραίο πράγμα να είναι κανείς ερωτευμένος με τα χίλια. Εγώ μόνο αυτό θέλω να πω»

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements