Με αφορμή τις φωτογραφίες του Αλμπέρτο Μποτία και της Ελένης Φουρέιρα, η συζήτηση στο «Ευτυχείτε» στράφηκε προς την Κατερίνα Καινούργιου και το αν θα παντρευτεί.

 

«Θα σας πω κάτι και μου το έχει πει και η Βίκυ Παγιατάκη. Εγώ παιδί θα κάνω σίγουρα, γάμο πιο μετά ίσως. Και η Μάρα τα ίδια μου έχει πει. Προτιμώ να κάνω ένα παιδί, δεν με ενδιαφέρει ο γάμος. Μπορεί να κάνω κάτι κλειστό» είπε η παρουσιάστρια με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να την παροτρύνει να κοιτάει μπροστά.

 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος πάντως προσφέρθηκε να της δώσει καρότσι και τότε η Κατερίνα διηγήθηκε μια αστεία ιστορία με ένα φιλικό τους ζευγάρι, την κουμπάρα του συντρόφου της, που προσφέρθηκαν να τους δώσουν πράγματα για το μωρό μιας και εκείνοι πρόσφατα απέκτησαν το δικό τους.

Όπως θα την ακούσετε να λέει αν αποκτήσει παιδί θα είναι πολλοί οι χορηγοί που θα της χαρίσουν πράγματα. «Και λέει ο φίλος του Φίλιππου: “Φίλε πλάκα πλάκα αυτό είναι μεγάλο έξοδο, σκέψου το”».

  Χρήστος Βασιλόπουλος: «Έχω φάει πολύ λάσπη από τα πρωινάδικα και από μεγάλα δίδυμα ζευγάρια, οι οποίοι είναι παρουσιαστές»

 

 

πηγη