Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά φιλοξενήθηκε σήμερα η Κατερίνα Βρανά. Η γνωστή κωμικός, μετά τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της, έχει επιστρέψει ενεργά στις δραστηριότητές της και προσπαθεί να αφήσει στο παρελθόν τα όσα πέρασε.

Η Κατερίνα μίλησε ανοιχτά για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της και με χιουμοριστικές ατάκες που έκαναν τον Νίκο Μουτσινά να γελά ασταμάτητα. «Αν ήξερα ότι θα απογειωθεί η καριέρα μου όταν πήγα να πεθάνω, θα το έκανα νωρίτερα» είπε μεταξύ άλλων ενώ αποκάλυψε και τα πρώτα λόγια που είπε όταν συνήλθε από το κώμα. Υπενθυμίζουμε πως η Κατερίνα Βράνα, τον Απρίλιο του 2017, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στη Μαλαισία, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης.

Η διάγνωση που ακολούθησε ήταν διάτρηση εντέρου, που της προκάλεσε σηψαιμικό σοκ. Ο οργανισμός της, σχεδόν, κατέβασε διακόπτες και έπεσε σε κώμα. Το αναπνευστικό της σύστημα έπαψε να λειτουργεί σωστά, για ένα διάστημα τυφλώθηκε και ατρόφησαν όλοι οι μύες της.

  Στα δικαστήρια στέλνει το “The Bachelor” η εταιρεία με τα άλογα – Καταγγέλλει “σκηνοθετημένα και φανταστικά περιστατικά”

Πηγή