Απίστευτη περιπέτεια βίωσε χθες το μεσημέρι με έναν οδηγό ταξί η γνωστή δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου και θέλησε να τη διηγηθεί μέσα από ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να μας συστήσει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί

 

Το χρονικό

Όπως αναφέρει η γνωστή δημοσιογράφος, ένας οδηγός ταξί την χρέωσε διπλή ταρίφα, από το Κέντρο μέχρι το Παλαιό Φάληρο που πήγαινε.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου καταγγέλλει ότι αφού η ίδια τον πλήρωσε, του ζήτησε την απόδειξη, η οποία όμως δεν είχε εκδοθεί καθώς ο οδηγός δεν είχε βάλει ταξίμετρο.

Η ίδια τον ενημέρωσε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία και την ώρα, λοιπόν, που η Χρίσλα Γεωργακοπούλου άνοιξε την πόρτα για να βγει από το ταξί, ο οδηγός έβαλε μπρος και την παρέσυρε, πιάνοντας μάλιστα με την πόρτα το ένα της χέρι.

 

«Είσαι ζωντανή, σήκω πάνω» της φώναξε, αφού σταμάτησε το όχημα, αντιλαμβανόμενος ότι η δημοσιογράφος είχε χτυπήσει και υπήρχε κόσμος στο σημείο. Στην συνέχεια ο ίδιος έφυγε, όμως όπως λέει η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στο βίντεο που δημοσίευσε, είδε τον αριθμό της πινακίδας του και θα καταθέσει μήνυση άμεσα.

  Αριάδνη Γερασιμίδου: Η επί επτά μήνες λάθος διάγνωση του γιατρού είχε ως αποτέλεσμα ο καρκίνος να κάνει μεταστάσεις.

Η δημοσιογράφος, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, και δημοσίευσε σε story στο instagram εικόνα από εκεί.

 

Από infowoman.gr