Μην χασετε

Καρό πουκάμισο: 40 υπέροχοι συνδυασμοί και πως να το φορέσετε

Το καρό πουκάμισο αποτελεί ένα ρούχο που έχει αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την δημιουργία υπέροχων casual συνόλων, όσο και για πιο κομψό και εντυπωσιακό ντύσιμο.

Advertisements

Πως μπορείτε να φορέσετε ένα γυναικείο καρό πουκάμισο; Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε. Φορέστε το με jean, παντελόνι ή κολάν και δημιουργήστε άνετα, κομψά και casual σύνολα. Για πιο θηλυκές εμφανίσεις, προτιμήστε έναν συνδυασμό με καρό πουκάμισο, φούστα, φόρεμα ή σορτς.

Εναλλακτικά, δοκιμάστε να κάνετε ένα άκρως γυναικείο και κομψό σύνολο με καρό πουκαμισοφόρεμα που αποτελεί από μόνο του μια υπέροχη και εντυπωσιακή επιλογή για όλες τις ώρες.

Δείτε μερικές υπέροχες ιδέες για ντύσιμο με καρό πουκάμισο που καλύπτει όλα τα γούστα και ανακαλύψτε τι συνδυασμούς μπορείτε να δημιουργήσετε με αυτού του είδους το πουκάμισο.

Στο τέλος του άρθρου θα βρείτε και μερικές οικονομικές προτάσεις για καρό πουκάμισο από γνωστά καταστήματα ρούχων.

Jean και καρό πουκάμισο, ο απόλυτος casual συνδυασμός:

Ο πιο κλασσικός και πολυαγαπημένος συνδυασμός με το καρό πουκάμισο είναι το jean παντελόνι. Οποιοδήποτε στυλ τζιν παντελονιού κι αν επιλέξετε, φορώντας το με αυτό το υπέροχο είδος πουκαμίσου μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά casual και chic σύνολα. Επιλέξτε το ιδανικό τζιν για το γούστο σας ή την περίσταση ανάμεσα σε skinny jeans, τύπου Boyfriend, φθαρμένο ή μη και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Το πουκάμισο μπορεί να φορεθεί είτε ριχτό απ’ έξω, είτε μέσα από το τζιν. Επιπλέον, για τις πιο κρύες μέρες του χρόνου μπορείτε να προσθέσετε ένα πουλόβερ πάνω από το πουκάμισο.

Εναλλακτικά, ενδιαφέρον συνδυασμός είναι και αυτός με το γιλέκο ή το αμάνικο μπουφάν.

Φορέστε ένα πουκάμισο με καρό μοτίβο με οποιοδήποτε παντελόνι:

Πέρα από το τζιν μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε άλλο είδος παντελονιού με ένα καρό πουκάμισο. Επιλέξτε ένα υφασμάτινο, εφαρμοστό ή φθαρμένο παντελόνι και συνδυάστε το με το ανάλογο χρωματικά πουκάμισο. Φροντίστε τα χρώματα του καρό σχεδίου να ταιριάζουν με αυτό του παντελονιού. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό σύνολο για την βόλτα, το γραφείο ή τις εξόδους σας.

Advertisements

Μια υπέροχη ιδέα για ένα chic ντύσιμο αποτελεί και η επιλογή ενός μακριού καρό πουκαμισοφορέατος με ένα εφαρμοστό παντελόνι. Προσθέστε αν θέλετε και μια ζώνη στη μέση και κάντε το σύνολο σας ακόμη πιο κομψό και θηλυκό, φορώντας ένα όμορφο ζευγάρι γόβες.

Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε υπέροχα σύνολα με παντελόνι και καρό πουκάμισο για την δουλειά, συνδυασμένο με υπέροχες γόβες ή oxford shoes.

Για να συνθέσετε πιο casual ή sport ντυσίματα με παντελόνι και πουκάμισο με καρό μοτίβο, φορέστε τα sneakers ή τα αρβυλάκια σας.

Δημιουργήστε ένα σαγηνευτικό και ροκ ντύσιμο με δερμάτινο και καρό πουκάμισο:

Το δερμάτινο παντελόνι σε μορφή κολάν ή κανονικό μπορεί επίσης να αποτελέσει μια υπέροχη πρόταση για να συνδυάσετε το καρό πουκάμισο. Επιλέγοντας αυτά τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας μπορείτε να δημιουργήσετε μια μεγάλη γκάμα συνόλων, από sport – rock μέχρι chic και σαγηνευτικά σύνολα για την βόλτα και το γραφείο.

Φορέστε λοιπόν ένα παντελόνι από δέρμα με ένα T-shirt και ένα ανοιχτό πουκάμισο να πέφτει από πάνω και ολοκληρώστε το ροκ ντύσιμο σας με lace up ankle boots.

Εναλλακτικά, συνδυάστε ένα κουμπωμένο καρό πουκάμισο μέσα από το δερμάτινο παντελόνι με ψηλοτάκουνα ankle boots και jean μπουφανάκι.

Ακόμη, δημιουργήστε ένα πιο chic σύνολο με ένα πουκάμισο μισό μέσα – μισό έξω και ένα δερμάτινο παντελόνι, ολοκληρώνοντας το με γόβες ή κομψά ankle boots για το γραφείο ή τη βόλτα σας.

Συνδυάστε ένα καρό πουκάμισο με κολάν:

Το κολάν αποτελεί ένα κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που χαρίζει άνεση και υπέροχο κομψό στυλ στο ντύσιμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία υπέροχων casual, chic και sport συνόλων.

Advertisements

Φορέστε λοιπόν το καρό σας πουκάμισο πάνω από ένα κολάν, αφήνοντας το να πέφτει απ’ έξω και συνδυάστε το με μπότες μέχρι το γόνατο και ένα αμάνικο μπουφάν. Με αυτό τον τρόπο θα κάνετε ένα ντύσιμο για την βόλτα, το γραφείο (ανάλογα με το dress code), αλλά και για τις εκδρομές σας.

Εναλλακτικά, δημιουργήστε ένα πιο chic σύνολο με καρό πουκαμισοφόρεμα σε συνδυασμό με ένα κολάν. Αν θέλετε προσθέστε μια ζώνη στη μέση για να την τονίσετε και να την κάνετε να δείχνει λεπτότερη.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε ένα ακόμη πιο χαλαρό ντύσιμο με το καρό πουκάμισο ανοιχτό, ένα t-shirt, το κολάν και ankle boots ή sneakers.

Τέλος, αν ο καιρός είναι ψυχρός προσθέστε πάνω από το καρό σας πουκάμισο ένα πουλόβερ και φορέστε ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο. Με αυτό τον τρόπο θα συνθέσετε ένα άκρως εντυπωσιακό και σαγηνευτικό σύνολο.

Chic casual ντύσιμο με φούστα και πουκάμισο με καρό σχέδιο:

Θέλετε να κάνετε ένα πιο κομψό και θηλυκό ντύσιμο με καρό πουκάμισο; Επιλέξτε τον συνδυασμό του με μια φούστα. Φορέστε το με μια τούλινη, κλος ή pencil φούστα σε όποιο μήκος επιθυμείτε και εντυπωσιάστε τα πλήθη.

Η επιλογή του συνδυασμού καρό πουκάμισου με pencil φούστα είναι μια πολύ κομψή και κολακευτική για την σιλουέτα ιδέα. Από την άλλη μια κλος ή τούλινη φούστα παραπέμπει σε πιο girly και παιχνιδιάρικες εμφανίσεις.

Όποιο είδος φούστας κι αν επιλέξετε, το πουκάμισο θα πρέπει να φορεθεί από μέσα και όχι απ’ έξω. Αν θέλετε μπορείτε επίσης, να το φορέσετε ανοιχτό και δεμένο στη μέση, πάνω από ένα μπλουζάκι.

Sporty chic σύνολα με πουκάμισο με καρό μοτίβο και φόρεμα:

Μια εξίσου όμορφη και θηλυκή ιδέα είναι η επιλογή ενός φορέματος σε συνδυασμό με ένα καρό πουκάμισο, συνήθως δεμένο στη μέση. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να φορεθεί πάνω από το φόρεμα ανοιχτό.

Επιλέξτε λοιπόν ένα βαμβακερό φόρεμα ή ένα slip dress και δημιουργήστε υπέροχα sporty chic look για τις πρωινές ή γενικότερα τις χαλαρές σας βόλτες.

Δοκιμάστε για παράδειγμα να φορέσετε ένα μαύρο φόρεμα σε συνδυασμό με ένα ασπρόμαυρο ή κόκκινο μαύρο γυναικείο καρό πουκάμισο. Πρόκειται για ένα υπέροχο και πολύ στυλάτο ντύσιμο που μπορεί να ολοκληρωθεί με sneakers, παπούτσια τύπου all star ή oxford shoes.

Σέξι ντύσιμο με σορτς και καρό πουκάμισο:

Πως να φορέσετε ένα καρό πουκάμισο με σορτς; Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Βάλτε το όλο ή το μισό από μέσα, αφήστε το να πέφτει ριχτό απ’ έξω ή δέστε το στην μέση. Όπως κι αν το φορέσετε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Συνδυάζοντας το μπεζ ή κόκκινο καρό πουκάμισο σας με ένα λευκό σορτσάκι και μια ζώνη στη μέση μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα κομψά σύνολα, ιδανικά ακόμη και για τις βραδινές σας ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εξόδους.

Από την άλλη μεριά, μπορείτε να κάνετε έναν πιο καυτό συνδυασμό με κοντό φθαρμένο τζιν σορτς και πουκάμισο με καρό μοτίβο. Ένα ντύσιμο ιδανικό για πιο casual εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Καρό πουκαμισοφόρεμα για θηλυκές και κομψές εμφανίσεις:

Πέρα από το κλασσικό γυναικείο ή ανδρικό καρό πουκάμισο, υπάρχει και το shirt dress, τα λεγόμενα πουκαμισοφορέματα, τα οποία μπορούν να έχουν αυτό το όμορφο print.

Είναι αέρινα, σέξι και ιδανικά για όλες τις ώρες. Φορέστε τα σκέτα ή σε συνδυασμό με μια ζώνη στη μέση για να την κάνετε να δείχνει λεπτότερη. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα άκρως θηλυκό ντύσιμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μίνι shirt dress χρησιμοποιώντας ένα ανδρικό καρό πουκάμισο, το οποίο έχει το ιδανικό μήκος για τον σωματότυπο σας.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα