Στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα τάχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τον χαρακτηρισμό που του καταλόγισε ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατά την απολογία του τον είπε «μέτριο ηθοποιό».

 

Ο κ. Μπιμπίλας, ως πρόεδρος του Σωματείου των Ελλήνων Ηθοποιών βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, γνωρίζει πολύ καλά πώς να κρατάει το επίπεδο, χωρίς να αδικεί κανέναν και απολαμβάνει τη στήριξη όλου του καλλιτεχνικού χώρου για τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε κι εκείνη με τη δική της ιστορία να δείξει το ήθος αυτού του ανθρώπου με μία της ανάρτηση.

«Υπέροχε Σπύρο μου… Γίνομαι ξανά 18 ετών…Θυμάμαι να εργάζομαι τότε στο Τηλεάστυ και να έρχομαι στα παρασκήνια της παράστασης για να πάρω συνέντευξη από τους συντελεστές… Έτρεμα σαν το ψάρι… Πρώτη φορά κρατούσα μικρόφωνο στη ζωή μου!

“Γνωστή” πρωταγωνίστρια τότε μου κάνει επίπληξη για την απειρία μου, μου βάζει τις φωνές και εγώ αρχίζω να κλαίω από ντροπή. Χωρίς καν να με γνωρίζεις έρχεσαι, με παίρνεις αγκαλιά και της λες “τι σου φταίει το κορίτσι; τη δουλειά του κάνει…”. Για μένα όπως και για πολλούς φίλους δεν δικαιώνεσαι τώρα. Πάντα ήσουν στην κορυφή. Γιατί είσαι υπέροχος και κύριος σε όλα», έγραψε στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου.

  Έρρικα Πρεζεράκου για την ανιψιά της: «Η Αναστασία είναι δύσκολα και χρειάζεται την πνευματική μας αγκαλιά»

 

 

 

 

πηγη