Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε, το μεσημέρι της Κυριακής, η Καίτη Φίνου, η οποία παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, πως πάντα είχε το κόμπλεξ της παχιάς.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ποτέ δεν μου άρεσε ο εαυτός μου. Ποτέ δεν πίστεψα ότι είμαι ωραία. Αν πίστευα ότι ήμουν ωραία, ίσως έκανα και διαφορετικά πράγματα. Δεν ξέρω τι αλλά, όχι, ποτέ δεν το πίστεψα».

«Πάντα ντρεπόμουν για κάτι επάνω μου. Πάντα είχα το κόμπλεξ της παχιάς γιατί δεν ήμουν πετσί και κόκαλο παρά σε πολύ λίγες εποχές. Δεν ήμουν αδύνατη, αδύνατη ποτέ» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η γνωστή ηθοποιός. «Πάντα είχα ανθρώπους γύρω μου που μου έλεγαν, τώρα χόντρυνες και σταμάτα να τρως! Για μένα, όμως, η δίετα ήταν κάτι που την σιχαινόμουν αλλά έπρεπε να την κάνω γιατί τότε έπρεπε. Μετά από κάποια χρόνια αποφάσισα ότι δεν πρέπει γιατί δεν θέλω, μου αρέσει το φαϊ και υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε και δόξα τον Θεό εγώ το έχω».

  Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Mε τoν Τριαντάφυλλο δεν έχoυμε χημεία, θα ταίριαζα καλύτερα με τoν Χολίδη»

Καίτη Φίνου: «Κάνω αποτοξίνωση, κόβω τα ψυχοφάρμακα- Το παλεύω με μεγάλες κρίσεις πανικού»

Μιλώντας στην εφημερίδα OnTime και την Σάσα Σταμάτη, η Καίτη Φίνου αποκάλυψε ότι προσπαθεί πολύ με τον εαυτό της μετά την απώλεια των δύο αδελφών της μέσα σε δύο χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι κάνει την προσπάθειά της για να κόψει και τα ψυχοφάρμακα που λάμβανε.

«Εδώ και 2,5 μήνες έχω αρχίσει ψυχοθεραπεία. Είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που κάνω. Την πρώτη την έκανα στα 41, όταν είχε αρχίσει να μην χτυπάει το τηλέφωνο και είχα αρχίσει να παίρνω κιλά. Τώρα ξεκίνησα πάλι, γιατί τα δύο τελευταία χρόνια πέρασα πολλά. Έχασα τις δύο αδελφές μου. Το 2018 έφυγε η Μαίρη και το 2019 η Γιάννα. Ήρθε ο κορονοϊός, μείναμε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι. Ζούσα τις ημέρες του κορονοϊού με τις φωτογραφίες τις οικογενειακές και αυτό αντί να με κάνει καλύτερα με έκανε χειρότερα και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ.

Από τα μέσα του lockdown περίμενα να βρω τον/την ψυχίατρο που θα με αναλάμβανε. Μέσω ενός φίλου, μετά από συζητήσεις με άλλους ψυχιάτρους, μου σύστησε μία ψυχίατρο – ψυχοθεραπεύτρια και πηγαίνω εκεί. Βρίσκομαι στη φάση που κόβω τα ladose και όντως είναι δύσκολες οι στιγμές αυτές μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός. Κάνω αποτοξίνωση, το παλεύω μόνη μου με πολύ μεγαλύτερες κρίσεις πανικού επειδή παίρνω μισό χάπι πλέον. Αλλά επειδή της έχω ζήσει τις κρίσεις πανικού χρόνια δεν σηκώνομαι να πηγαίνω στα επείγοντα, όπως έκανα κάποτε», ανέφερε η Καίτη Φίνου.

  Μπέζος για τα ριάλιτι: «Τι κάνoυν τα γυναικεία σωματεία ισότητας; Γιατί σώπασαν; Εγώ ντρέπoμαι»

πηγη