«Δεν ισχύει ότι σταματήσαμε τη συνεργασία μας με το Φοίβο επειδή άρχισε να γράφει στη Βανδή».

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο “After dark” ήταν η Καίτη Γαρμπή που μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συνεργασία της με τον Φοίβο. Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, αποκάλυψε και τον “σκοτωμό” που είχαν οι δυο τους το 2000 με το τραγούδι “Το Κάτι”.

«Δεν ισχύει ότι σταματήσαμε τη συνεργασία μας με το Φοίβο επειδή άρχισε να γράφει στη Βανδή. Παλιά, αν θυμάσαι, είχε γίνει σκοτωμός με το “Κάτι”, είχαμε σκοτωθεί. Δεν το λέω, θα το πεις… Δεν το λέω, θα το πεις. Ο Σχοινάς υπήρχε στον στίχο, αλλά εγώ είχα αντίρρηση για το στίχο με το… μέγεθος. Άκου να σου πω τι μου έκανε, για να είμαστε ειλικρινείς, άκου κι εσύ Φοίβο.

Αρνιόμουν να πω τι συγκεκριμένη φράση, οπότε την είπα μετά από… 700 φορές, την είπα ψιθυριστά και την “άρπαξε”. Το είπα για να μην… το πω, για να μην γραφτεί, αλλά γράφτηκε. Είπα ότι δεν το λέω, καλά μην το πεις, δεν θα το πω. Έκλαιγα πολύ γιατί δεν ήθελα να το πω. Δεν το έβλεπα χιουμοριστικά τότε, θεωρούσα ότι δεν μου ταίριαζε. Νομίζω ότι ο Φοίβος με θεωρεί εκνευριστικό κορίτσι γιατί έχω άποψη», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Πηγή