Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη τη δυσκολία που αντιμετώπισε στην Αμερική.

Advertisements

Έπειτα από τρία χρόνια η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κάθισε ξανά απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για την απόφαση της να φύγει στην Αμερική την ώρα που η καριέρα της στην Ελλάδα ήταν στο peak της.

«Το ότι έφυγα ήταν κάτι που ούτως ή άλλως ήθελα να κάνω και με τα χρόνια κάποια στιγμή όταν μεγαλώνεις κι εσύ ο ίδιος, δεν χωράει άλλη αναβολή. Οπότε λες ή θα το κάνω, ή δεν θα το κάνω ποτέ. Κι εγώ ήθελα να το κάνω. Ο στόχος όταν πρωτοπήγα ήταν να κάνω κάποια μαθήματα και να αφιερώσω λίγο χρόνο από τη ζωή μου στο εξωτερικό, γιατί ήθελα πάρα πολύ να δω πως είναι και ο τρόπος ζωής, γιατί είναι πολύ διαφορετικό όταν πηγαίνεις ως τουρίστας κάπου. Το πλάνο είναι να επιστρέψω», ανέφερε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως μία από τις κυριότερες δυσκολίες που αντιμετώπισε στο εξωτερικό ήταν το θέμα της προφοράς που χρειάζεται να δουλεύεις συνεχώς: «Με δυσκόλεψε το να μιλάω χωρίς προφορά. Στην Ελλάδα δεν έχω προφορά γιατί είναι η μητρική μου γλώσσα, ενώ εκεί πρέπει να εστιάσω πάρα πολύ στο θέμα της προφοράς. Είναι μια δυσκολία. Εστιάζεις όταν είναι για δουλειά, αλλά πρέπει να εξάσκηση να το κάνεις και στην καθημερινότητα σου».

Η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους να αναφερθεί στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» όπου η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μαζί με τον Πάνο Βλάχο υπήρξαν ένα από τα τηλεοπτικά της ζευγάρια που είχαν αγαπηθεί πολύ. Θέλω να σου πω ότι σαν ζευγάρι στην Μουρμούρα, ακόμα δεν μπορούμε να σας ξεπεράσουμε. Αλήθεια σου λέω. Ακόμα μας λείπετε. Εγώ ιδανικά θα ήθελα όσο προχωράει η Μουρμούρα, μια μέρα να σας ξαναδώ και ας είναι για μια σεζόν, δεν με πειράζει. Μας λείπετε. Πολύ

Advertisements

«Έχεις επιρροή στο κανάλι Ελένη. Άμα το θες εσύ…», είπε γελώντας η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία δεν το απέκλεισε ως ιδέα.

Πηγή

Advertisements