Καλεσμένη στο «φλΕΡΤ» βρέθηκε η Ιωάννα Πηλιχού το μεσημέρι της Τετάρτης. Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη Νάντια Κοντογεώργη στην αγαπημένη και επιτυχημένη σειρά, «Ευτυχισμένοι μαζί» που πριν μερικά χρόνια υποδύθηκε την κόρη της Κατερίνας Λέχου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Πηλιχού παραδέχθηκε με ειλικρίνεια πως «δεν πέρασα καλά τότε… Όχι, όχι, όχι… Κοίταξε να δεις. Ως προς την δουλειά και ως προς την αγάπη του κόσμου που σου δείχνει, γιατί δεν θέλω να είμαι αχάριστη, είναι πάρα πολύ ωραίο, απλώς το να είσαι ξαφνικά έξω και να σε αναγνωρίζουν ή να έρχονται να σου μιλάνε χωρίς να σε γνωρίζουν, που δεν ήμουν μαθημένη σε αυτό, με έκανε να περάσω λίγο δύσκολα».

«Δεν το ήθελα πάρα πολύ» πρόσθεσε η ηθοποιός. «Έμεινα, δηλαδή, όσο γινόταν στο σπίτι μέχρι να περάσει το μεγάλο μπαμ! Είναι πολύ ευχάριστο να έρχεται ο άλλος και να σου λέει πως, ξέρεις, «μου αρέσει πολύ εκεί που σε είδα» αλλά το προτιμάς να είναι στο θέατρο που έχεις πάει για αυτό το σκοπό. Που θα μιλήσεις, με τον κόσμο και θέλεις λίγο τον προσωπικό σου χρόνο»

«Δεν το έχω εντελώς συνηθίσει, απλώς άρχισα κάποια στιγμή να το αποδέχομαι και να δουλεύω με τον εαυτό μου και να λέω ότι πρέπει να υπάρχει στη ζωή μου γιατί πάει πακέτο με τη δουλειά που διάλεξα» κατέληξε, επίσης, η Ιωάννα Πηλιχού.

Advertisements

Μια αιφνιδιαστική, ομολογουμένως, αποκάλυψη από την Ιωάννα Πηλιχού…

πηγη

Advertisements