Όλο το πανελλήνιο έχει μείνει άφωνο με την επίθεση του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη προς την συνάδερφο του Σοφία Παυλίδου

Advertisements

Ακόμη και ο Χρήστος Φερεντίνος για πρώτη φορά στην καριέρα του γράφει στο Facebook τόσο σκληρά λόγια, χωρίς καν να κατονομάζει τον Μάνο Παπαγιάννη. Η ιστορία ξεκίνησε όταν το θέμα του ξυλοδαρμού έσκασε χθες από την ίδια την Σοφία Παυλίδου που μάλιστα με προσωπική της συνέντευξη ανέφερε όλο το ιστορικό της επίθεσης, λεπτό προς λεπτό και καταγγέλοντας τον Μάνο Παπαγιάννη και για τον ξυλοδαρμό της αλλά και ότι την έστειλε στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο πόδι και την μέση. Μέχρι τώρα είχαμε τις καταγγελίες της Σοφίας Παυλίδου από την μία μεριά αλλά και του Μάνου Παπαγιάννη που υποστηρίζει την δική του αλήθεια.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους επιχειρηματίες του θεάτρου με την Βάσια Παναγοπούλου που μιλώντας σήμερα στην Φαίη Σκορδά κράτησε σήμερα μια στάση, ουσιαστικά Πόντιου Πιλάτου

Σε όλη αυτή την ιστορία και ρεπορτάζ εμείς συγκρατήσαμε χθες το απόγευμα μία ατάκα της Σοφίας Παυλίδου ότι και άλλη ηθοποιός έχει υποστεί επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη. Είναι ένα θέμα με το οποίο δεν ασχολήθηκε κανείς! Η γνώμη μας όμως εδώ στο Youweekly.gr ήταν και είναι ότι μία δεύτερη μαρτυρία σαφέστατα μπορεί να αρχίσει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση!

Ξεκινήσαμε λοιπόν να κάνουμε ρεπορτάζ και να ρωτάμε ηθοποιούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς αν γνώριζαν το πρόσωπο το οποίο όπως είπε η Σοφία Παυλίδου έχει δεχθεί επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη. Με πολύ επιμονή και προσπάθεια τα στόματα άνοιξαν και σήμερα το Youweekly.gr σας φέρνει την αποκλειστική είδηση ότι η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου υπέστη και αυτή επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη όταν έπαιζαν μαζί στο θεατρικό έργο “Ποντικοπαγίδα”. Η ιστορία έχει ως εξής…

…. ο Μάνος Παπαγιάννης έπαιζε σε μία πολύ επιτυχημένη παράσταση της Αγκάθα Κρίστι την “Ποντικοπαγίδα”. Την σκηνοθεσία έκανε ο Μανούσος Μανουσάκης και εκτός από τον Μάνο Παπαγιάννη που ήταν βασικός πρωταγωνιστής έπαιζε η Αγγελική Δαλιάνη η σύζυγός του αλλά και η Κάτια Νικολαΐδου.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr ο Μάνος επιτέθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που επιτέθηκε στην Σοφία Παυλίδου και στην Κάτια Νικολαΐδου! Η κοπέλα ξέχασε μία ατάκα μέσα στην διάρκεια του ‘έργου και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, που έχουν διασταυρωθεί από 2 εντελώς ανεξάρτητες πηγές ο Μάνος επιτέθηκε στην κ.Νικολαΐδου με ακατονόμαστες εκφράσεις και δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Την έπιασε από τον λαιμό και της μίλησε χυδαιότατα.

Advertisements

Άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στο περιβάλλον της Κάτιας Νικολαΐδου μας είπε ότι τότε η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν προχώρησε σε καταγγελία και μήνυση εξαιτίας της παράστασης και των υπολοίπων συναδέρφων της. Σήμερα όμως ξεκαθαρίζει ότι αν της ζητήσει η Σοφία Παυλίδου να πάει μάρτυρας στο συγκεκριμένο δικαστήριο, θα είναι εκεί…

“Είναι σίγουρο ότι η Κάτια μπορεί τότε να σεβάστηκε τους υπόλοιπους συναδέρφους της και να μην μίλησε αλλά να ξέρετε ότι αν η Σοφία της ζητήσει να είναι μάρτυρας σε αυτή την υπόθεση του ξυλοδαρμού δηλαδή της Παυλίδου από τον Μάνο, η Κάτια θα είναι εκεί… Γιατί αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει! Ο Μάνος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, ένας καλός οικογενειάρχης αλλά έχει θέμα διαχείρισης του θυμού του και των νεύρων του!”, αυτά μας είπε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στην Κάτια Νικολαΐδου.

Πηγή

Advertisements