Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε να απαντήσει σε όσους επικρίνουν την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση παίρνοντας αφορμή από όσα σχόλια δέχθηκε και η Έλενα Παπαρίζου μετά την εμφάνιση στην Eurovision 2021!

Advertisements

 

Ειδικότερα, πριν λίγη ώρα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης σημείωσε πως «η άρρωστη κοινωνία μας, δεν σταματάει ποτέ να ασχολείται με την εξωτερική εμφάνιση. Ένας ατέλειωτος κουραστικός βαρετός διαγωνισμός ομορφιάς. Με αφορμή το bullying που δέχτηκε η κουκλάρα Έλενα Παπαρίζου (από τους loosers που δεν έχουν άλλη δουλειά από το να βρίσκουν λάθη και να κάνουν κριτική) θέλω να μοιραστώ μαζί σας, ότι ακούω συνέχεια την ερώτηση «Πωωω, Μα πώς αδυνάτισες έτσι» (και όχι με την καλή έννοια)».

 

«Και απαντάω για να τελειώνουμε: Στα 54 μου έχω πιο πολύ ενέργεια και σθένος από ότι στα 20 μου. Τρώω κάθε μέρα αυτά που μου αρέσουν και τα απολαμβάνω τρελά. Γυμνάζομαι καθημερινά. Γελάω δυνατά καθημερινά. Κλαίω όταν Συγκινούμαι, Χωρίς ντροπή. Το σκαρί μου, από μικρό παιδί ήταν έτσι (ελαφρύς δρομέας), απλά παλιά έπινα συμπληρώματα, πρωτεΐνες και έτρωγα πάρα πολύ, για να κρατήσω ένα βάρος που δεν ήταν το φυσιολογικό μου. Οι αντοχές μου στο σeξ είναι καλύτερες από ποτέ (ask my wife). Έχω 15 χρόνια να πάρω οποιοδήποτε φάρμακο (εκτός από τα βότανα της φύσης)» πρόσθεσε με τόλμη ο ηθοποιός.

Advertisements

«Και το τελευταίο και πιο σημαντικό: Έτσι νιώθω καλά εγώ! Αν δε σου αρέσει το σώμα μου, μη με κοιτάς. Εύχομαι ο καθένας να νιώσει πραγματικά καλά και όμορφα μέσα στο σώμα του, ώστε να μη χρειάζεται να σχολιάζει και να ασχολείται με τα σώματα των άλλων» μοιράστηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

πηγη

Advertisements