Αυτό το αντικείμενο «ζει» τις μεγάλες του δόξες τον τελευταίο καιρό μιας και φέτος αποτελεί το απόλυτο διακοσμητικό trend. Ο καθρέφτης που θα τοποθετηθεί σε ένα χώρο παίζει πλέον σημαντικό ρόλο και οι επιλογές είναι τόσες πολλές που δύσκολα μπορεί κανείς να καταλήξει σε αυτόν που επιθυμεί.

 

Οι oversized (πολύ μεγάλοι), στρογγυλοί καθρέφτες μπορούν να γίνουν το διακοσμητικό κέντρο κάθε δωματίου του σπιτιού καθώς προσθέτουν στιλ σε εισόδους, σαλόνια, μπάνια και κρεβατοκάμαρες.

 

Advertisements

Το κυκλικό σχήμα του καθρέφτη τον μετατρέπει από ένα καθαρά λειτουργικό αντικείμενο σε διακοσμητικό ενώ οι επιλογές σε ό,τι αφορά το πλαίσιο του καθρέφτη είναι πάρα πολλές.

Στην είσοδο Ένας μεγάλος καθρέφτης εισόδου είναι σαν να λέει στους καλεσμένους σας πως ακολουθεί ένα σικ και μίνιμαλ σπίτι. Αν μάλιστα έχει και χρυσό πλαίσιο θα γίνει το κέντρο συζήτησεις των καλεσμένων σας με το που θα μπουν στο σπίτι σας. Τέλος, δεν είναι κακή ιδέα να ρίχνετε μια τελευταία ματιά στην εμφάνισή σας λίγο πριν βγείτε από το σπίτι.

Ένας μεγάλος, στρογγυλός καθρέφτης στην είσοδο του σπιτιού θα εντυπωσιάσει.

 

Στο μπάνιο Ένας μεγάλος, στρογγυλός καθρέφτης συμπληρώνει διακοσμητικά ένα μπάνιο. Μην κρατηθείτε καθόλου. Διαλέξτε έναν μεγάλο, με διακοσμητική ένταση καθρέφτη και ευχαριστηθείτε κάθε κοίταγμά σας σε αυτόν. Μπορείτε μάλιστα να συνδυάσετε το χρώμα του πλαισίου του με το χρώμα των ντουλαπιών του μπάνιου σας για μεγαλύτερη αρμονία.

Advertisements
Δείτε το μπάνιο σας να μεταμορφώνεται με την προσθήκη ενός στρογγυλού καθρέφτη.

 

Στο σαλόνι Ένας γιγάντιος, στρογγυλός καθρέφτης που μάλιστα ακουμπάει στο πάτωμα του σαλονιού μπορεί να ταιριάξει τέλεια σε κάθε σαλόνι. Όσο μικρό κι αν είναι αυτό αμέσως διπλασιάζεται και δείχνει πολύ μεγαλύτερο με τη βοήθεια του καθρέφτη.

Πώς θα σας φαινόταν ένας τόσο μεγάλος καθρέφτης στο σαλόνι σας;

Αν, λοιπόν, θέλετε να δώσετε χαρακτήρα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού σας αρκεί να βάλετε έναν στρογγυλό καθρέφτη σε αυτό. Αμέσως θα διαπιστώσετε πόσο πολύ θα αλλάξει ο χώρος σας και θα μεταμορφωθεί στο πιο στιλάτο μέρος του σπιτιού.

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements