“Συνδεόμουν; Με τη γυναίκα μου μόνο! Ποια είναι; Τι βλακεία είπες”;

Advertisements

 

Το παιχνίδι στο «Τι λέει;» έγινε αφορμή για να περάσει ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπροστά ή μάλλον πίσω από την πλάτη του Δημήτρη Μακαλιά.

 

Έχοντας γυρισμένη την πλάτη του στο βίντεο γουόλ, ο ηθοποιός έπρεπε να μαντέψει μέσα από τις περιγραφές της Τζένης Μελιτά ποιοι εικονίζονται στην οθόνη. Ανάμεσά τους ήταν και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου…

Advertisements

 

Η Τζένη Μελιτά άρχισε την περιγραφή και ο Δημήτρης Μακαλιάς πάθαινε σταδιακά κάποια… εγκεφαλικά! Ο διάλογος ήταν ο εξής:

  • Τζένη: Είναι μία κοπέλα με την οποία εσύ συνδεόσουν.
  • Δημήτρης: Συνδεόμουν; Με τη γυναίκα μου μόνο! Ποια είναι; Τι βλακεία είπες; Λέγε να αρχίσω να μετράω!
  • Τζένη: Θεατρικά!
  • Δημήτρης: Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου; Αυτή είναι; Λέγε! Άμα είναι να χωρίσουμε ας κερδίσει η φίλη σας!
  • Ελένη: Είχατε παίξει κάπου θεατρικά;
  • Δημήτρης: Ποτέ! Στην τηλεόραση μόνο.

 

Τι δήλωναν για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς, το 2015 στο People;

Η παρουσία της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (σ.σ. πρώην σύντροφος του Δημήτρη) στο γάμο σας σχολιάστηκε. Ποια είναι η δική σας απάντηση;

Advertisements

Αντιγόνη: Η Ιωάννα με τον Δημήτρη ήταν πολλά χρόνια φίλοι πριν γίνουν ζευγάρι και πάνω απ’ όλα είναι φίλοι. Προσωπικά, τη συμπαθώ πάρα πολύ και κάνουμε παρέα. Η Ιωάννα μάς αγαπάει και ξέραμε πως ήθελε να είναι μαζί μας σε αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα. Κι εγώ διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους μου.

Δημήτρης: Αν διαγράφεις πρώην συντρόφους, είναι λίγο σαν να μην υποστηρίζεις τις επιλογές της ζωής σου. Δεν μπορείς να πετάς έτσι το παρελθόν, γιατί με αυτούς τους ανθρώπους κάποια στιγμή ζήσατε μαζί, αγαπηθήκατε, εμπιστεύτηκε πολλά ο ένας στον άλλο. Μπορεί να μην ταιριάξατε και να χώρισαν οι δρόμοι σας, αλλά κάποτε υπήρξαν στη ζωή σου. Την Ιωάννα και τον Πάνο τούς αγαπάμε πάρα πολύ και είναι δύο άνθρωποι που υπάρχουν στη ζωή μας. Κάνουμε παρέα όλοι μαζί και θέλουμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε στιγμές.

 

Πηγή

Advertisements