Από singleparent.gr

 

Καλησπερα σας

Εχω δυο παιδια το ένα 14 κορίτσι και το άλλο 16 αγόρι. Είμαι παντρεμενη αλλά ο άνδρας μου λείπει πολλες ώρες από το σπίτι και ποτε δεν είχε πολλα πολλα με τα παιδια.
Η κόρη μου είναι ένα πολυ όμορφο κι έξυπνο παιδι αλλα είναι παρα πολυ ντροπαλη και δεν ανοίγεται καθόλου ευκολα. Γενικά είναι ένα πολυ δυσκολο παιδι
εδώ και λίγους μήνες τα έχει φτιάξει με έναν που είναι 23.

Ήξερα ότι είναι με κάποιον αλλά μου είχε πει με ένα παιδι που παει Δευτέρα λυκείου. Προσπάθησα να μάθω με ποιον αλλά δεν τα καταφερα. Πριν δυο μερες έμαθα με ποιον..
Από τα μηνυματα στο Instagram

Αφου μίλησα μαζί της και μου είπε ότι είναι πολυ ερωτευμένη μαζί του. πηγα και τον βρήκα . Είναι σχεδόν ρομά… Μου το επιβεβαίωσε και ο αδερφος της που ξέρει τα παιδια της περιοχης , ο αδερφός της δεν ξέρει τίποτα. Του μίλησα ήρεμα του ειπα ανάμεσα στα αλλά να απομακρυνθεί από αυτή γιατί είναι πολυ μικρή και θα έχει προβλημα και δεν θα μπορέσω για κανένα λόγο να κρατήσω τον μπαμπά της να φτάσει στα άκρα.

  «Tα πόδια της ήταν σαν του Eλέφαντα»: H κριτική για το σώμα της Κάλλας που τη μεταμόρφωσε σε γoητευτική ντίβα

 

Δεν άκουσε και συνέχισε να της στέλνει μηνυματα

Της κόρης μου της απαγόρεψαμε να βγαίνει ή απο το σπιτι κι αν θελήσει να βγει να είναι σε σημείο που να την βλέπουμε όταν βγαίνουμε στο μπαλκόνι.
Από εκεί κι έπειτα έχει κλειστεί στο δωμάτιο της τρώει ελάχιστα.

Πήγα πολλες φορες και της μίλησα κι επιμένει ότι το μόνο που θέλει είναι να είναι μαζί του. Δεν έχουν ολοκληρώσει έχουν φτάσει ένα βήμα πριν. Της είπα να φέρει τις φίλες της στο σπίτι και να μην φοβουνται ότι θα τους πουμε κατι αλλά μου λέει ότι δεν έχει όρεξη να δει κανεναν.

Σκεφτήκαμε να κάνουμε καταγγελία για αποπλάνηση αλλά ζουμε σε μια πολυ μικρή κοινωνία και δεν θέλουμε για κανένα λόγο να στυγματιστει το παιδι μας.
Είμαστε κι εγώ και ο μπαμπάς της σε απόγνωση. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτή την κατάσταση και παραλληλα πως να αποτρέψουμε οποιαδήποτε τρέλα της μικρής.

  «Mε χτυπoύσε επί ώρες με τη ζώνη -Tου έκανα μήνυση και τον άφησαν ελεύθερo, ξέρω ότι θα με σκoτώσει»

 

Έχουμε φτάσει σε σημείο να κλειδώνουμε το σπίτι για να μην το σκάσει, ( το έχει σκάσει ήδη δεν ξέρω πόσες φορες). Σκέφτηκα να παω παλι στο σπίτι του και να τον ποιασω μπροστά στους γονείς του αυτη τη φορα και να τον απιλησω ότι θα κινηθούμε νομικα.

Σας ευχαριστω πολυ!!!

Κική

Από singleparent.gr