Παππούς έγινε πριν από λίγο καιρό ο Θοδωρής Αθερίδης, καθώς η κόρη του Φωτεινή, η οποία είναι επίσης ηθοποιός, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Χθες, ο δημοφιλής ηθοποιός, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία τον βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά του τον νεογέννητο εγγονό του και τον ταΐζει με μπιμπερό, ενώ τον κοιτάζει με γεμάτος στοργή και αγάπη.

Πριν από λίγες ημέρες, η Φωτεινή Αθερίδου, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram, την ώρα που αναχωρούν μαζί από το μαιευτήριο για να πάνε στο σπίτι τους.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Αθερίδη στο Facebook

Ο Θοδωρής Αθερίδης συνόδευσε τη φωτογραφία με τον εγγονό του, γράφοντας τα παρακάτω συγκινητικά λόγια:

«Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα τριάντα τέσσερα μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπέδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη…. Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωή.
Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός.

Όπως λέμε «πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής». Σ´ αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμελητέοι θα έλεγα. Εννοώ μικρός μικρός.
Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν Νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το χα πεθυμήσει. Να είμαι «πολλά υποσχόμενος».

Πηγή