«Η Βίκυ Καγιά είναι πολύ φίλη μου. Για να το είπε αυτό…».

 

Τη… γιαγιά του Δημήτρη Ουγγαρέζου συνάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, με τις περισσότερες να αφορούν το My Style Rocks.

 

«Δεν έχω καταλάβει γιατί τα κορίτσια στο My Style Rocks έκλαιγαν συνέχεια. Βέβαια και είχαν πολύ πίεση. Με τον Λάκη Γαβαλά σαν guest κριτή περάσαμε πολύ ωραία. Η Ραμόνα, η Τούνη και η Βρισηίδα είναι πολύ διαφορετικές.

Η Βρισηίδα είναι το γλυκό κοριτσάκι, η Τούνη περνάει και ζαλίζεσαι, ενώ η Ραμόνα και να μην ζαλίζεσαι, θα σε ζαλίσει γιατί γλώσσα δεν βάζει μέσα. Αλλά από στυλ πιο κοντά σε μένα είναι η Ραμόνα. Αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν συμμετέχουσα θα έφτανε μέχρι τον τελικό.

Η Βίκυ Καγιά είναι πολύ φίλη μου. Για να το είπε, μάλλον δεν είναι της αισθητικής της το My Style Rocks. Αν έφερνα κάποιον από την περσινή κριτική επιτροπή θα ήταν η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη. Δεν θα έραβα μια γυναίκα μόνο για την αμοιβή.

  Σπύρος Μπιμπίλας: «H μαμά μoυ με είδε σε φωτογραφία ντυμένo τραβεστί για ένα ρόλo και νόμιζε ότι ήταν εκείνη»

 

Χτυπάει συνεχώς το τηλέφωνο στο ατελιέ μου από γυναίκες που θέλουν να τους ράψω νυφικό. Στις 9,5 στις 10 λέω όχι. Μου αρέσει να αφήνομαι στις γυναίκες που μου έχουν εμπιστοσύνη. Στο δρόμο με ρωτάνε αν ταιριάζουν αυτά που φοράνε», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κουδουνάρης.

 

Πηγή