Ο Σπύρος Φωκάς μαζί με τη σύζυγό του, Λίλιαν Παναγιωτοπούλου έδωσαν μία άκρως συγκινητική συνέντευξη στο Πρωινό και τη Σοφία Τουντούρη.

Ο ηθοποιός που διέπρεψε στον ελληνικό κινηματογράφο και κατάφερε να κάνει την Ελλάδα γνωστή στο εξωτερικό ζει τους τελευταίους τρεις μήνες στο Καλαμάκι Κορινθίας μαζί με τη γυναίκα του.

Η μετακόμιση έγινε, επειδή δεν μπορεί ούτε εκείνος, ούτε η σύζυγός του να αντέξουν το ακριβό κόστος ζωής της πρωτεύουσας.

Advertisements

«Είναι μία από τις δύο συνεντεύξεις που προλόγισα στην αρχή της εκπομπής από ένα πρόσωπο που δεν μιλάει… Δεν θέλω να πω πολλά, θέλω να πω μόνο ότι με προβλημάτισε αυτές τις ημέρες η Σοφία που έκανε τη συνέντευξη στενοχωρήθηκε πολύ» είπε η Φαίη Σκορδά, ενώ η δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι στο εν λόγω σπίτι μπήκαν πρόσφατα οι πόρτες, το ταβάνι είναι πλαστικό ενώ μέσα η κατάσταση δεν είναι εύκολη.

«Εμείς φύγαμε από την Αθήνα για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων είναι και το οικονομικό. Είχαμε ένα σπιτάκι εδώ, είναι βιώσιμο. Το οικονομικό θέμα είναι λίγο δύσκολο αλλά εμείς είμαστε ολιγαρκείς. Παίρνω την τιμητική σύνταξη του Υπουργείου, αλλά είναι πολύ μικρή. Με τιμούν λίγο. Παίρνω σύνταξη της τάξης των 600 ευρώ, αλλά εγώ για φάρμακα θέλω καμιά εκατοστή» δήλωσε, μεταξύ άλλων ο Σπύρος Φωκάς.

Δείτε όλο το απόσπασμα από το Πρωινό…

Advertisements

Πηγή

Advertisements