“Πήγα στον γιατρό για τις καθιερωμένες ετήσιες εξετάσεις και μου είπε ότι είμαι έγκυος”.

Η Μαντώ Γαστεράτου, παραδέχτηκε στην κάμερα του Happy Day ότι είναι έγκυος. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον Μιχάλη Πλεμμένο ότι η φημολογούμενη εγκυμοσύνη της δεν είναι απλά φήμες, αλλά μια ονειρεμένη για την ίδια πραγματικότητα.

«Πρώτα ο Θεός σε λίγους μήνες θα γίνω μαμά, είμαστε στην ευχάριστη αυτή θέση. Είμαστε στην αρχή αλλά είναι καλά. Πήγα στον γιατρό για τις καθιερωμένες ετήσιες εξετάσεις και μου είπε ότι είμαι έγκυος. Είμαι σίγουρη ότι αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Δε νομίζω να έχω αισθανθεί τόσο μεγάλη χαρά ποτέ στη ζωή μου! Δεν είχα διαισθανθεί κάτι εκείνη την περίοδο, ήθελα πολύ να γίνει.

Στον σύζυγό μου το είπα κατευθείαν ότι έφτασα στο σπίτι, δεν του έκανα έκπληξη. Χαμογέλασε, με αγκάλιασε, ήταν πολύ ιδιαίτερη στιγμή… Πάντα έλεγα ότι ήθελα να κάνω αγόρια, αλλά όταν έρθει αυτή η στιγμή στη ζωή σου δεν σε νοιάζει. Ό,τι είναι με χαρά να έρθει! Είμαι παραδοσιακή, το πρώτο παιδί παίρνει το όνομα του πατέρα του συζύγου», δήλωσε τρισευτυχισμένη η Μαντώ Γαστεράτου.

Πηγή