Μία απίστευτη καταγγελία έκανε η Άννα Φόνσου στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα μιλώντας για τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος ως γνωστόν έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας.

Advertisements

Όπως υποστήριξε στην κάμερα της εκπομπής η γνωστή ηθοποιός η οποία αποτελεί και την ψυχή του Σπιτιού του Ηθοποιού που πριν από καιρό και για περίπου δύο μήνες είχε φιλοξενήσει τον Γιώργο Μαρίνο καθώς τότε αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, ένας άντρας που βρισκόταν στο πλευρό του άλλοτε λαμπερού showman και παρουσιαστή, την είχε απειλήσει πως αν δεν σταματούσε να ασχολείται με τον Μαρίνο, θα της… έκοβε τα πόδια.

Χαρακτηριστικά, η Άννα Φόνσου δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής:

«Γίναμε πολύ φίλοι όταν αρρώστησε και για να μην αισθάνεται μόνος του στο σπίτι του, τον είχαμε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Είχε έναν κύριο δίπλα του, ο οποίος έκανε τα πάντα και τον πήρε μετά αυτός και τον πήγε στο σπίτι του, κάπου στη Βάρκιζα. Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή και μου είπε: «Μην ξανασχοληθείτε με τον Γιώργο γιατί θα σου κόψω τα πόδια»! Εγώ το έκλεισα το τηλέφωνο γιατί στο κάτω κάτω υποχρέωση θα έπρεπε να είχε εδώ που τον είχαμε σαν βασιλιά.

Προσπάθησα να βρω τον Γιώργο -γιατί αυτά δεν είναι λόγια δικά του, είναι αυτουνού- του άλλαξε και το νούμερο και δεν τον άφηνε να μιλήσει σε κανέναν. Ήξερα ότι τον είχε σε ένα σπίτι στη Βούλα, μαζί με μία κυρία που τον περιποιόταν. Το πρόβλημα με την καρδιά του διορθώθηκε. Πρόβλημα είχε με τη μοναξιά, την κατάθλιψη… Όταν ήταν εδώ, όχι απλώς δεν είχε άνοια, λογαριάζαμε να παίξουμε πάλι στο θέατρο μαζί. Αυτός ο κύριος ήθελε ίσως να τον απομακρύνει, να τον κάνει ό,τι θέλει, δεν ξέρω… Ο Γιώργος Μαρίνος είχε και μια περιουσία, δεν έμαθε ποτέ κανείς που είναι η περιουσία του, αν πουλήθηκε το σπίτι του δεν ξέρουμε. Έχουμε χάσει επαφή εδώ και έναν χρόνο».

Δείτε το βίντεο με όλες τις δηλώσεις της επί του θέματος.

Advertisements

Πηγή

Advertisements