Τον αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο του «Χάρη» στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», τον «χάσαμε» για λίγο, όταν αποφάσισε να πάει με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στην Αμερική και να επενδύσεις στην τέχνη και τις σπουδές του –κυνηγώντας το όνειρό του- και τώρα επιστρέφει δυναμικά με ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά και ένα ρόλο έκπληξη στην ταινία Αιγαίο SOS. Ο λόγος για τον Πάνο Βλάχο που φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Omikron και μίλησε στην Σόνια Καζόνι για όλα.

Advertisements

 

Στην ταινία «Αιγαίο SOS» κάνει ένα γκεστ και η Ελένη Φουρέιρα και λέει το τραγούδι της ταινίας που έχει ήδη γίνει SOS…

Ναι, μάλιστα ο ρόλος που παίζω εγώ είναι ένας τύπος τρελαμένος με τη Φουρέιρα.

Το καλοκαίρι έπαιζαν θέματα στο Διαδίκτυο με τίτλο «Το “όχι” του Βλάχου στη Φουρέιρα», σύμφωνα με τα οποία ετοιμάζατε ένα ντουέτο μαζί στα φετινά MAD VMA και τελευταία στιγμή έκανες πίσω και της έριξες πόρτα… Fake news;

Advertisements

Εγώ δεν έριξα καμία πόρτα. Ήμουν στο Αγκίστρι για γύρισμα για την ταινία και μόλις επέστρεψα έφυγα πάλι για το Λος Άντζελες. Ακόμα και να ήθελα να πάω στα MAD, δεν θα προλάβαινα ούτε να κάνω πρόβες, ούτε να ηχογραφήσω το τραγούδι. Κατά τα άλλα, η Φουρέιρα είναι γαμάτη με «Γ» κεφαλαίο σε αυτό που κάνει. Είναι κουκλάρα, συγκλονιστική στη σκηνή. Σιγά μην έριχνα εγώ πόρτα στη Φουρέιρα!

Στο τέλος του «Λαχείο» λες: «Καλημέρα, έρωτά μου, θες να κάνεις τα παιδιά μου;». Προφανώς επειδή έχεις πει πως μιλάς για τη ζωή σου, έχει σχολιαστεί ότι μέσα από όλους τους στίχους απευθύνεσαι στην Ιωάννα (σ.σ Τριανταφυλλίδου).

Σε όλο αυτόν το δίσκο σε ένα συγκεκριμένο άνθρωπο απευθύνομαι. Δεν τα λέω στον αέρα. Κάποιος άνθρωπος με εμπνέει. Δεν είμαι υποχρεωμένος να πω ποιος είναι αυτός.

Σε μια συνέντευξή σου είχες πει ότι δεν ήταν δικό σου όνειρο η Αμερική, αλλά της Ιωάννας…

Advertisements

Ναι. Εγώ αρχικά πήγα να μείνω για λίγο. Το πλάνο ήταν να επιστρέψω το καλοκαίρι. Αλλά βρήκα ατζέντη, έκλεισα μία δουλειά και μετά άλλη…

 

Το ότι βρέθηκες στην Αμερική με το κορίτσι σου ήταν πέρα από πρόκληση και μια νέα ιστορία στη ζωή σας, μια δοκιμασία για τη σχέση σας;

Κοίτα, τις δοκιμασίες τις προσωπικές τις έχω εκφράσει μέσα από το δίσκο, αυτό που μου συμβαίνει, τις ανησυχίες μου, κομμάτια της ζωής μου. Κατά τα άλλα, έχω μια πολύ συγκεκριμένη αντιμετώπιση του πόσο πρέπει να εκτίθεμαι και να μιλάω για τα προσωπικά μου.

Advertisements

Σε αγχώνει να μιλάς για να προσωπικά σου;

Όχι. Απλά κάποιες φορές νιώθω ότι υπάρχει ένας εξευτελισμός, αυτό το «δώσε, κόσμε».

Θεωρείς ότι αν μιλήσεις για τη σχέση σου, την «πουλάς»;

Όχι, αλλά επειδή για εμένα είναι πολύ ιερή η προσωπική μου ζωή, αισθάνομαι ότι έτσι την προστατεύω. Δεν είναι «μία σχέση», για εμένα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Σκέφτομαι ότι μπορείς να είσαι ενδιαφέρουσα προσωπικότητα χωρίς να προβάλλεις τη ζωή σου.

Δεν νομίζω πως έχεις προβάλει τη ζωή σου.

Advertisements

Όχι, δεν την έχω, απλά είμαι λίγο ευαίσθητος ως άνθρωπος και δεν μπορώ να το διαχειριστώ όταν περνούν προσωπικά πράγματα στο προσκήνιο, ακριβώς επειδή για εμένα είναι κάτι πολύ σημαντικό.

 

Άρα σε ενοχλεί που γράφουν ότι έχεις χωρίσει…

Εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν διαβάζω τι γράφουν, όπως σου είπα νωρίτερα.

Φαντάζομαι, όμως, πως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα σού έχουν μεταφερθεί.

Advertisements

Ναι, μου τα λένε φίλοι μου και τους ζητάω να μη μου τα λένε. Έκανα μεγάλο αγώνα για να προσπαθήσω να φτιάξω έναν άνθρωπο που να μη φοβάται. Όταν χτίζω έναν εαυτό που ξέρει τι του συμβαίνει, δεν θέλω να με κλονίσει τίποτα από αυτό το ψεύδος.

Με την Ιωάννα είχατε ποτέ ανταγωνιστική σχέση επαγγελματικά;

Ποτέ. Η Ιωάννα είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και πιστεύω πολύ σε εκείνη. Και είναι και η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, τι να κάνουμε τώρα! Οφείλω πολλές πρεμιέρες που ήμουν καλός στην Ιωάννα. Την πρώτη μου πρεμιέρα στην Επίδαυρο την οφείλω στην Ιωάννα. Το ότι ήμουν –αν ήμουν– καλός στους Βάτραχους το οφείλω στην Ιωάννα. Και άλλα πολλά.

Σε έχει βοηθήσει και σε επίπεδο προετοιμασίας;

Advertisements

Ναι, είναι ο άνθρωπός μου γενικά. Σε όλα.

Πηγή

Advertisements