Ο Elton John προσπάθησε να εξηγήσει την «έκρηξή» του και τα «γαλλικά» κατά των θαυμαστών του σε συναυλία που έδωσε στο Λας Βέγκας την περασμένη εβδομάδα όταν όχι μόνο τους παράτησε σύξυλους στη σκηνή αλλά φάνηκε να εκστομίζει και ένα «άντε γ@@@σου».

Advertisements

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 70χρονος Άγλλος τραγουδιστής εμφανίζεται να ξεσπά εκνευρισμένος πάνω στους θαυμαστές του, που έχουν «περικυκλώσει» το πιάνο του ενώ εκείνος τραγουδάει το επιτυχημένο του κομμάτι «Saturday Night’s Alright For Fighting».

«Χθες το βράδυ (σ.σ. εννοεί τη συναυλία της 1ης Μαρτίου) ένας θαυμαστής μού έβαλε τα χέρια του στο πιάνο ενώ έπαιζα και συνέχισε να το κάνει ενώ του είπα να σταματήσει» ξεκίνησε να περιγράφει το γεγονός ο Elton John στη δήλωσή του.

«Στη συνέχεια εξακολούθησε να ακουμπάει το πιάνο και προσπάθησε να τραβήξει φωτογαφίες διακόπτωντας τελείως την παράσταση. Εγώ ανεβάζω πάντα θαυμαστές μου στη σκηνή όταν παίζω το Saturday Night, γιατί είναι μια θαυμάσια στιγμή αφού μπορώ να τους γνωρίσω από κοντά, να τους σφίξω τα χέρια και να τους έχω δίπλα μου ενώ παίζω» συμπλήρωσε ο Βρετανός τραγουδιστής.

«Πάντα δείχνουν σεβασμό για το γεγονός ότι βρίσκονται στο μέσο της σκηνής ενώ δίνουμε μια παράσταση. Αυτός ο τύπος ήταν αγενής και δεν είχε κανένα σεβασμό για την παράσταση και έτσι του έδειξα πώς ένιωθα και στη συνέχεια έφυγα από τη σκηνή μέχρι να τον διώξουν τελείως από εκεί».

Μετά από λίγη ώρα πάντως και αφού είχε ηρεμήσει κάπως από την ένταση, ο Elton επέστρεψε στην σκηνή και ξανακάθισε στο πιάνο του, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο στους φαν του ότι από εδώ και στο εξής πρόκειται να αλλάξουν κάποια πράγματα στη… σχέση τους με φράση: “Δεν θα ξανανεβείτε στη σκηνή όταν παίζω το Saturday Night. Τα σκατ@@@τε”».

Advertisements

Πηγή

Advertisements