Η αστρολογία σήμερα 8 Μαΐου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα γινόμαστε περισσότερο διορατικοί και επιδιώκουμε τη γνώση. Η σκέψη μας είναι στραμμένη στο μέλλον και είμαστε αισιόδοξοι και διαισθητικοί. Αυξάνεται η ικανότητά μας να βρίσκουμε δημιουργικές λύσεις στα προβλήματά μας και έχουμε δημιουργικές ιδέες, καταλήγοντας σε σωστά συμπεράσματα. Το μυαλό μας είναι γρήγορο και έχουμε έμπνευση. Γινόμαστε πιο έξυπνοι και ευφυείς από το συνηθισμένο και έχουμε τη δυνατότητα να κατανοήσουμε αφηρημένες έννοιες πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Ενθουσιαζόμαστε εύκολα και έχουμε ετοιμότητα να απαντήσουμε στις ερωτήσεις που μας κάνουν. Κάποιες φορές βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, το μυαλό σας επιταχύνεται! Κατακλύζεστε από έμπνευση και νέες ιδέες, αλλά η σκέψη σας μπορεί να είναι διάσπαρτη και ανοργάνωτη. Αποφύγετε να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα γιατί αυτή η διέλευση θα σας κάνει να νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Θα είστε πιο έξυπνοι απ’ ότι συνήθως και θα έχετε τη δυνατότητα να κατανοείτε αφηρημένες έννοιες πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδιά σας μπορεί να φέρει την επιτυχία. Σύντομα ταξίδια σας παρέχουν ενθουσιασμό και αναπάντεχες συναντήσεις.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη είναι καλύτερο να προσπαθήσουμε να είμαστε μόνοι μας τώρα, κι όχι με τους άλλους. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή βοηθά στην αυθόρμητη έκφραση συναισθημάτων αγάπης ενώ υπάρχει ειλικρίνεια στη συναισθηματική μας έκφραση.

πηγη