Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα τη Δευτέρα του Πάσχα στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου.

Κουμπάρες ήταν η αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Ρίτσα, και η Λένια Παπακαλιάτη. Μπορεί να είδαμε πλάνα από το γαμήλιο πάρτι, όμως μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας καμία φωτογραφία από το μυστήριο.

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» κατάφερε να μάθει λεπτομέρειες και να δει μία φωτογραφία πώς ήταν η Βάσω σα νυφούλα και προέβη σε αποκαλύψεις!

Δείτε επίσης: Η Kατερίνα Καινούργιου λέει πως πήρε 3,5 κιλά σε 10 ημέρες και αγχώθηκε!

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Θάνος Βογιατζής που επιμελήθηκε τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Βάσως είναι ο άνθρωπος που με βάφει και με χτενίζει στην εκπομπή. Πιο εύκολα «σπας» έναν πράκτορα της CIA, παρά τον Θάνο Βογιατζή για να σου αποκαλύψει λεπτομέρειες. Στα πόδια του έπεσα… Το εκτιμώ, όμως, αυτό γιατί και εγώ αν ήμουν στη θέση της νύφης δεν θα ήθελα να πηγαίνει δεξιά και αριστερά και να λέει τα μυστικά»!

Και τόνισε: «Με πάρα πολύ κόπο και σχεδόν σουφρώνοντας το κινητό του, όταν είχε βγει για δύο λεπτά έξω, κατάφερα να δω μία φωτογραφία της νύφης από εκείνη την ημέρα. Ήταν πάρα πολύ όμορφη και απλή νύφη. Φορούσε ένα εξαιρετικά απλό, λευκό, φόρεμα και ελαφρύ μακιγιάζ που τόνιζε ίσα- ίσα τα χειλάκια της. Πάρα πολύ καθαρά μάτια, βλέμμα και ελαφριά μαλλάκια»!

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η Ναταλία για την νυφούλα Βάσω Λασκαράκη στο ακόλουθο βίντεο!

Δείτε επίσης: Έλενα Ακρίτα: «Λες και θα φτωχύνει η Επίδαυρος αν δεν παίξει ο Σεφερλής»

Πηγή