Η ανάρτηση που έκανε στο facebook η Θεοφανία Παπαθωμά, σχολιάζοντας το Your Face Sounds Familiar έχει δημιουργήσει μεγάλες απορίες και μία ίντριγκα.

 

Τι έγραψε η ηθοποιός: «Μπράβο στους συμμετέχοντες στο YFSF 5. Μεγάλα ταλέντα! Πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν και το κάνουν άψογα ανεξαιρέτως. Η επιτροπή είναι καλή, θα θέλαμε βέβαια ανθρώπους που είναι σε θέση να κάνουν ανάλογα πράγματα, για να μπορούν να κρίνουν δίκαια και να αποφύγουμε τους κομπλεξισμούς.

 

Φωτεινή επιλογή η Μιμή Ντενίση, λαμπερή κι εύστοχη. Καθόλου ευχάριστο το ύφος 100 καρατίων, ενώ δεν μπορείς να κουνήσεις το πόδι σου, οι εκφράσεις λαχαναγοράς τύπου «ωραία γκόμενα» και να προσπαθείς να βγάλεις ντε και καλά “λίγους”, καταξιωμένους και ταλαντούχους ηθοποιούς. Μειώνει την εικόνα μιας κατά τα άλλα άρτιας παραγωγής».

Για όσους παρακολουθούν το σόου καταλαβαίνουν ξεκάθαρα ότι η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρεται στον Δημήτρη Σταρόβα και στην κριτική που έκανε στην Κατερίνα Στικούδη όταν υποδύθηκε τη Cher.

 

Ο Δημήτρης Σταρόβας απάντησε όταν ρωτήθηκε: «Τι να πω εγώ τώρα; Ο καθένας έχει τη δική του άποψη, την καταθέτει, γι’ αυτό βγήκε το ίντερνετ. Μπορεί ο καθένας που δεν είχε λόγο να τον αποκτήσει, ας πούμε. Λέω τώρα εγώ… Δεν ασχολούμαι, δικαίωμα του καθενός να λέει ό,τι θέλει»!

Ρωτήθηκε, όμως, και ο Πασχάλης Τσαρούχας, που απάντησε κάνοντας και μία αποκάλυψη: «Αυτό που έκανε η Θεοφανία είναι ένα σχόλιο σε αυτό που παρακολουθεί, εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω ένα σχόλιο. Στοιχειωδώς μιλάμε με τη Θεοφανία».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Πηγή