Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 9/4: Ο δρόμος έχει πολλές παγίδες – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, έχουμε το τετράγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύςτο οποίο θα βαλθεί να δοκιμάσει τα νεύρα και τις αντοχές μας από ακυρώσεις και αναβολές και θα ταλαιπωρήσει την καθημερινότητά μας με διάφορες ζημιές του μέσου επικοινωνίας ή μεταφοράς μας, του εξοπλισμού ή του σπιτιού. 

 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, καλούμαστε να είμαστε προσεκτικοί και με τα πράγματά μας λόγων κλοπής ή απώλειας. Το νου μας, επίσης, πρέπει να έχουμε σε απάτες, κυρίως διαδικτυακές και στις αγορές μας, αφού ενδέχεται να πληρώσουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ή προϊόντα να είναι αλλοιωμένα. Παγίδες, ψέματα, παραπλανήσεις, ψευδαισθήσεις και απογοητεύσεις είναι κι αυτές… στο πρόγραμμα!

 

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες, για σας χτυπά η καμπάνα και δεν είναι της Ανάστασης. Θα δοκιμαστούν τα νεύρα και οι αντοχές σας από βλάβες, ακυρώσεις αλλά και κοροϊδία. Προσέξτε μην πέσετε θύματα απάτης και τελικά απογοητευτείτε από το αποτέλεσμα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι να είστε προσεκτικοί γιατί στον δρόμο σας υπάρχουν λακκούβες. Αφηρημάδα, βιασύνη ή η καλή σας η καρδιά θα σας στοιχίσουν υλικά και συναισθηματικά. Να έχετε το νου σας στα προσωπικά σας αντικείμενα, χρήματα και κυρίως την καρδιά σας γιατί οι επιτήδειοι παραμονεύουν.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα