Με τον Άρη να εγκαταλείπει σήμερα τον Ταύρο και να περνά στους Διδύμους, μπορεί να μας πιάσει μια ανεξέλεγκτη βιασύνη να τελειώνουμε με διάφορα προσωπικά ζητήματα ή δουλειές, όμως οι… απότομες στροφές είναι αρκετές και αν δεν κόψουμε ταχύτητα θα βγούμε έξω από τον δρόμο. Το να προτρέχουμε να βγάλουμε συμπεράσματα ή να μιλάμε για πράγματα που δε γνωρίζουμε καλά, να πεταγόμαστε να πούμε το δικό μας αλλά και να μεταφέρουμε πληροφορίες που δεν έχουμε διασταυρώσει θα μας εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Από την άλλη, αν έχουμε ανοιχτά πολλά μέτωπα, θα πρέπει να ελέγξουμε την ανυπομονησία μας και να προσπαθήσουμε να τα κλείσουμε ένα-ένα γιατί δυο καρπούζια δεν χωρούν στην ίδια μασχάλη! Ας χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια του συγκεκριμένου πλανήτη μόνο στη γρηγοράδα και τα αντανακλαστικά που απαιτούνται σε διάφορες περιπτώσεις και όχι σε κόντρες και λεκτικούς διαξιφισμούς.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι φορτάτοι θα είστε αυτή την περίοδο για να βάλετε μπροστά όλα όσα σχεδιάζατε το προηγούμενο διάστημα. Ενέργεια έχετε, επιθυμία για πρωτοβουλίες επίσης, το ίδιο όμως και εριστικότητα και αυτό είναι πρόβλημα! Προσπαθήστε να την ελέγξετε για να μην τσακώνεστε ανά τρεις και δύο!
Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες είναι πιθανό ένα «μαλλιοτράβηγμα» στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας με τα «σου ‘πα, μου ‘πες» να πέφτουν βροχή, οπότε καλού-κακού κρατήστε ντοκουμέντα, τουλάχιστον να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντας!
Ταύροι και Σκορπιοί, βαστάτε κόντρα στο σπρώξιμο που νιώθετε για αγορές και γρήγορες κινήσεις στα οικονομικά και ερwτικά σας γιατί θα βγείτε έκτος των ορίων σας και μετά θα κλαίτε!

  Πώς εκφράζει το κάθε ζώδιο το πάθoς του

πηγη