Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 27/05: Να είσαι υποψιασμένη – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, η  Αφροδίτη στους Διδύμους συγκρούεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε αρκετά υποψιασμένοι στα οικονομικά και κυρίως τα eρωτικά μας, καθώς η ευπιστία και η καλή προαίρεση θα μας βάλει σε μπελάδες.

Advertisements

 

 Προσδοκίες διαψεύδονται, αυταπάτες και απάτες είναι πιθανές, ενώ ενδέχεται να μας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, να μας τάξουν λαγούς με πετραχήλια ή, λόγω χαλαρών αντιστάσεων, εύκολα να υποπέσουμε σε διάφορα… αμαρτήματα, με πρώτο αυτό της απιστίας!

Ας βάλουμε, λοιπόν, κάποια ερωτηματικά γιατί οι προθέσεις δεν είναι ξεκάθαρες ή υπάρχει περίπτωση, πίσω από μια ενέργεια ή πλησίασμα, να κρύβεται κάποια σκοπιμότητα. Επιπλέον, είναι κακή ημέρα για αγορές και ειδικά καλλυντικών και ειδών καλλωπισμού.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, προσοχή! Χρειάζεται να κάνετε σωστή διάκριση μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, αλήθειας και ψέματος γιατί άνετα μπορεί να πέσετε έξω και να το καταλάβετε, όταν είναι πια αργά.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, τόσο τα οικονομικά όσο και τα eρωτικά σας το να εξαπατηθείτε σήμερα είναι αρκετά πιθανό. Αν είστε αυτοί όμως που έχουν κάνει κάτι «πονηρό» να ξέρετε ότι κινδυνεύετε να βγει στη φόρα!

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα