Νωρίς τα ξημερώματα, σήμερα, η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς προσθέτοντας στις μέρες μας για περίπου ένα μήνα μεγάλες δόσεις ρομαντισμού, σαγήνης, γλύκας, όμορφα συναισθήματα και ψυχική ηρεμία. Ο καθένας μας θα αναζητήσει πρώτα απ’ όλα τη γαλήνη του, να επανασυντονιστεί με το σύμπαν, να αφεθεί στις βουλές του. Η ανάγκη να ζήσουμε το ωραίο παραμύθι μας, τον ιδανικό έρωτα θα είναι μεγάλη, όπως επίσης να αμβλύνουμε τις διαφορές, να κάνουμε την υπέρβαση, να μη σταθούμε στα αρνητικά, αλλά τα θετικά ανθρώπων και καταστάσεων. Από την άλλη, η φαντασία, η ονειροπόληση και το να ψάξουμε και να βρούμε τι μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους είναι κάποια σημαντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πλανήτη στο ζώδιο των Ψαριών.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, γεμίζετε θετική ενέργεια, αισιοδοξία αλλά και διάθεση να εξαφανίσετε εντάσεις, ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Σίγουρα πάντως, η πέρασή σας αυτή την περίοδο θα μεγαλώσει.

Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι ρίξτε νερό στο κρασί σας και προσπαθήστε έμμεσα να πετύχετε το σκοπό σας σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Με το μέλι τρώγεται το ψωμί, μην το ξεχνάτε!

Λέοντες και Υδροχόοι σeξουαλικά και οικονομικά έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές στιγμές!

Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ταύροι και Αιγόκεροι σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας, αρκεί να αφήσετε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει!

πηγη