Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 25/05: Mε μεθοδικότητα και άκρα μυστικότητα – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό, δίνοντάς μας ισχυρή θέληση και πείσμα για καταφέρουμε όσα λαχταράμε. Θα γίνουμε πιο εσωστρεφείς και μεθοδικοί, θα εμπιστευτούμε περισσότερο το ένστικτό μας, παρά τους άλλους και ενδεχομένως να χρειαστεί να διερευνήσουμε περισσότερο πρόσωπα και καταστάσεις που μας προβλημάτισαν στο παρελθόν και να βρούμε λύσεις ή αιτίες.

Advertisements

 

Το τρίγωνό της με τον Άρη στον Καρκίνο, εκτός του ότι θα μας προσφέρει τα κίνητρα για να το κάνουμε θα βοηθήσει και στο να φτάσουμε στο σωστό αποτέλεσμα. Επιπλέον, ίσως μας σπρώξει σε ένα ξεκαθάρισμα για να μην υπάρχουν αμφιβολίες ή παρεξηγήσεις.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Σκορπιοί και Καρκίνοι, είστε «κρυφοπληγές».Με μεθοδικότητα και άκρα μυστικότητα, κάνετε ό,τι έχετε βάλει σαν στόχοκαι πετυχαίνετε το αποτέλεσμα που θέλετε!

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μπορεί να έρθετε προ τετελεσμένου στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας και να εκνευριστείτε.Ελέγξτε τον υπερβάλλοντα συναισθηματισμό σας και προσπαθήστε ψύχραιμα να συζητήσετε το όποιο θέμα σας.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα