Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα παραμείνουμε ήρεμοι, προσπαθώντας να μην αφήσουμε να μας αγγίξουν τα διάφορα που γίνονται στην καθημερινότητά μας και να διατηρήσουμε τη θετική μας ματιά. Μπορεί να είμαστε και αφηρημένοι ή απορροφημένοι στον κόσμο μας.

Από εκεί και πέρα όμως, σύντομα θα περάσουμε στην δράση και τη μαχητικότητα, αφού η Σελήνη περνά στον Κριό. Έτοιμοι να «ξεσηκωθούμε», να κάνουμε του κεφαλιού μας, να αποτινάξουμε από πάνω μας κάθε περιορισμό ή καταπίεση, δε θα βρίσκουμε ησυχία, καθώς η καραντίνα θα μας κρατήσει μέσα, οπότε και η συναισθηματική μας κατάσταση δε θα είναι η καλύτερη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ιχθύες και Κριοί το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα είστε ήρεμοι. Μπορεί να νιώσετε ότι αδικείστε, ότι σας κοροϊδεύουν ή ότι προσπαθούν να σας καλοπιάσουν γι’ αυτό θα είστε σε επιφυλακή. Ενδεχομένως όμως να υπάρχει μια υπερβολή στα συναισθήματά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η ανοχή σας φαίνεται να εξαντλείται κι η υπομονή σας φτάνει στα όριά της καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με πρόσωπα και πράγματα που δε σας αρέσουν. Το κακό είναι ότι δε βρίσκετε μέσα σας καμία δικαιολογία, οπότε το ξέσπασμά σας είναι σχεδόν βέβαιο.

Πηγή

  Ζώδια Σήμερα 26/02: Ονειρικές καταστάσεις - Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα