Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 24/05: Συνδυασμός ενστίκτου και ισχυρής θέλησης – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Σελήνη το πρωί θα μπει στον Σκορπιό και με ό,τι κι αν καταπιαστούμε, θα βγάλουμε ένταση και πάθος. Η μετριοπάθεια δεν είναι στοιχείο της ημέρας, αντίθετα η οξυδέρκεια, η θέληση και η αποφασιστικότητα είναι αυτά που κυριαρχούν, γι’ αυτό και δεν έχουμε κανένα σκοπό να υποχωρήσουμε ή να παραιτηθούμε από τις προσπάθειές μας, ακόμα και αν εμφανιστούν διάφορα εμπόδια στο δρόμο μας.

 

Δε δεχόμαστε διαφορετική κουβέντα ή συμβουλή, είμαστε απόλυτοι, επίμονοι όσο δεν πάει και με πλήρη επίγνωση γι’ αυτό που πάμε να κάνουμε, εφ’ όσον νιώθουμε ότι είναι το σωστό για μας.

 

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Σκορπιοί, το ένστικτό σας δουλεύει άψογα, κάνετε παιχνίδι κι εννοείται ότι θα χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να πετύχετε τον σκοπό σας. Αν, μάλιστα, είναι eρωτικός, το… έργο σας θα είναι πανεύκολο.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε, ώστε να περάσει το δικό σας και χωρίς να δημιουργήσετε ένταση στο σπίτι ή τη σχέση σας. Όσο πιο ανυποχώρητοι και απόλυτοι είστε, τόσο θα προκαλείτε τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, η σeξουαλική σας διάθεση είναι μεγάλη, ικανοποίηση όμως δεν έχετε, ίσως γιατί οι διαθέσιμες επιλογές σας, στην παρούσα φάση, είναι λίγες.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα