Ο Ήλιος να αποχαιρετά σήμερα τον Λέοντα και μπαίνει στην Παρθένο,οπότε, θέλοντας και μη, θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στην προετοιμασία και την οργάνωση της καινούργιας σεζόν, η οποία ξεκινά σε λίγο καιρό. Ακόμα κι αν είμαστε σε διακοπές κι αρνούμαστε να αποδεχτούμε ότι το καλοκαίρι μας αποχαιρετά, στο πίσω μέρος του μυαλού μας, θα υπάρχουν δουλειές, εκκρεμότητες και υποθέσεις που πρέπει να διευθετήσουμε, όταν επιστρέψουμε. Κι όσοι ήδη βρίσκονται στη θέση τους θα πιάσουν τους κανονικούς τους ρυθμούς και θα αρχίσουν να φτιάχνουν προγράμματα και πλάνα, αλλά και να δρομολογούν τεχνικές ή άλλες εργασίες του σπιτιού ή της δουλειάς που είναι απαραίτητες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι βγαίνετε στο προσκήνιο και αναλαμβάνετε τα ηνία των καταστάσεων. Αρκετά χαλαρώσατε και ξεκουραστήκατε, τώρα είναι η σειρά σας να επιδείξετε το έργο και τις ικανότητές σας.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες διακοπάρετε ή όχι, οι δουλειές που θα αναλάβετε και οι υποθέσεις που καλείστε να διευθετήσετε είναι αρκετές. Οργανωθείτε και μην γκρινιάζετε.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι είτε για επαγγελματικούς ή οικονομικούς λόγους είτε για ερwτικούς ή κοινωνικούς το να έχετε αυστηρά κριτήρια στα πρόσωπα που σας προσεγγίζουν και να μη χαρίζεστε είναι απαραίτητο.