Λίγες ώρες μετά την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς, γίνεται η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στην Παρθένο η οποία θα προσπαθήσει να μας βγάλει από τον παραμυθένιο κόσμο μας και να μας, τονίζοντάς μας ότι πρέπει να απλώνουμε τα πόδια μας μέχρι εκεί που τα καλύπτει το πάπλωμα ή αλλιώς να μην έχουμε υψηλές προσδοκίες γιατί αν αποτύχουμε, θα απογοητευτούμε. Από την άλλη, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε, να ευχόμαστε και να ελπίζουμε γι’ αυτό θα υπάρξει μια «αντίθεση».

 

Η μόνη λύση είναι να βρούμε τη χρυσή τομή και συνδυάζοντας διαίσθηση και δεδομένα, έμπνευση και πρακτικότητα και συναίσθημα και λογική να καταφέρουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο για τη ζωή μας.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, ακολουθήστε τα οράματά σας, κάντε τα σχέδια και τα όνειρά σας, χρησιμοποιήστε την έμπνευσή σας, όμως, κρατήστε μια σειρά προτεραιότητας. Κλείστε πρώτα αυτά που επείγουν στα προσωπικά, οικογενειακά, το σπίτι ή τα επαγγελματικά σας και μετά πιάστε τα μακρόχρονα!
Λέοντες και Υδροχόοι εστιάστε στις πραγματικές και όχι τις πλασματικές σας ανάγκες γιατί το λιγότερο θα χάσετε τον μπούσουλα και το περισσότερο θα πέσετε θύματα εκμετάλλευσης! 
Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Ταύροι η παρουσία σας ελκύει, αλλά μην πετάτε στα σύννεφα! Για να κατακτήσετε το οποιοδήποτε πρόσωπο χρειάζεστε σύστημα και κυρίως να έχετε αποφασίσει εσείς πώς το ρόλο που θέλετε να παίξει στη ζωή σας.